Win twee tickets voor een whiskyfestival in Driebergen

Nieuws
woensdag, 18 januari 2023 om 7:30
barrel
Hoera, het is feest! Whisky Monkeys is gelanceerd en dat vieren we een week lang met hele toffe prijzen. Vandaag komen we aan bij de laatste prijs. Je maakt kans op twee tickets voor het whiskyfestival in Driebergen begin maart.
Het festival in Driebergen vindt plaats op zondag 5 maart in Driebergen, één minuut lopen van het station. Het belooft vooral een hele gezellige zondagmiddag te worden met diverse partijen die aanwezig zijn.

Wie zijn er aanwezig?

Qua standhouders op het festival in Driebergen is Rogier de Mol, organisator van het festival, tevreden. Er zitten een paar bijzondere namen tussen. Zo is Maarten Zijlstra er met Springbank. ‘Dat is uniek, want  Springbank is heel slecht te krijgen in Nederland. Dat is eigenlijk een distilleerderij die heel weinig flessen op de markt brengt (flessen zijn ook te koop op het festival, red.).
Hij doet eigenlijk twee festivals per jaar, dat is die van ons en nog eentje.’ Ook Gregory van den Burg van Zuidam Distillers is volgens Rogier uniek, omdat ook hij niet op veel festivals staat. Verder is Herman van der Meij nieuw op het festival en aanwezig met whisky’s van Diageo. Eerder stond hij al wel veel in de winkel bij Rogier of gaf hij masterclasses.
De rest van de line-up is hier te bekijken.
Je maakt dus kans om tickets te winnen!

Hoe maak ik kans op tickets?

Om kans te maken op die twee tickets moet je een paar dingen doen:
  • ·Ga naar het interview met Rogier de mol en kom te weten wat de nieuwe locatie is van het whiskyfestival in Driebergen. Laat dat hier in de comments achter, dus onder dit artikel.
  • Geef een leuke comment op nog een ander artikel op Whisky Monkeys
  •   ·Zorg ervoor dat je 18 jaar of ouder bent als je meedoet met deze prijsvraag. Er zal een leeftijdscheck plaatsvinden zodra jij gewonnen hebt.  
Zelf tickets kopen kan natuurlijk ook! Dat doe je via de officiële website.  De winactie loopt de rest van de maand door, begin februari maken we de winnaar bekend. 

Volg ons op social media

Verder zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. We zijn vorige week vrijdag live gegaan. Wat vind jij tot dusver van Whisky Monkeys? Heb je nog tips voor ons? Laat hetons vooral weten en bedankt voor jullie enthousiasme tot zover. 

POPULAIR NIEUWS