Wist je dat deze beroemdheid zei: ‘Een fles whisky tot ik in slaap viel’?

Nieuws
dinsdag, 21 november 2023 om 15:00
dronken
De één drinkt een glas om van te genieten, terwijl de ander het ziet als verdovend middel. Bij die laatste categorie behoort acteur Ben Affleck. Wist je dat hij verslaafd is geweest aan whisky?
De godendrank heeft meerdere gezichten of moeten we zegen dat dit eerder geldt voor de mensen achter een glas? Waarschijnlijk dat laatste. Hoe dan ook: acteur Ben Affleck is flink verslaafd geweest aan whisky. Zo heeft hij een paar jaar geleden in een interview gezegd: ‘Een fles whisky tot ik in slaap viel’.

Whisky om gevoelens te dempen

Dit was tijdens zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner, met wie hij drie kinderen heeft. Hij gaf aan zich gevangen te voelen in zijn huwelijk waarna hij geregeld naar de fles greep om niets meer te voelen en dus te slapen. Sommigen zouden vinden dat hij zijn ex de schuld gaf van zijn alcoholverslaving, waar hij later op terug is gekomen en gezegd heeft dat de media dingen uit hun verband hebben gerukt.
Feit blijft staan: Affleck dronk te veel whisky. Wat voor whisky het is dat hij dronk is niet bekend. Inmiddels is de beste man samen met een andere Jennifer; de vrouw met de achternaam Lopez.

De rol van whisky en bekende acteurs

Als we het dan toch over acteurs en whisky hebben, kunnen we beter de volgende vraag opwerpen: wist je dat er regelmatig whisky voorbij komt in films? Het zijn soms hele opvallende flessen die ineens verschijnen. Zo ontdekten we laatst een Glenfarclas whisky in een film met Josh Hartnett (waarvan een proefflesje alleen al  honderd euro kost) en zijn er ook nog acteurs die prominent whiskymerken promoten. Eén van de grote eyecatchers tegenwoordig is Keany Reeves die regelmatig in filmpjes opduikt voor het merk Suntory. En recent heeft Cillian Murphy zijn stem verleend voor een Jameson reclame.

POPULAIR NIEUWS