Zo maak je kans op een gratis reis naar Jura in Schotland

Nieuws
vrijdag, 21 juli 2023 om 11:00
jura bourbon cask whisky monkeys 1
Jura heeft een actie opgezet waarbij jij kans kunt maken op een reis voor twee personen naar de distilleerderij in Schotland. Het enige wat je hoeft te doen is een flesje Jura kopen.
De actie is zichtbaar op Drankdozijn, die wel vaker prijsvragen voor whisky fans regelt in de vorm van te winnen reizen. Zo was er eerder dit jaar ook al een Talisker reis opgezet. Nu maken mensen dus kans om naar Jura te gaan.

Wat moet je doen om kans te maken gratis naar Jura te gaan?

De regels zijn simpel. Als je mee wilt doen, dien je alleen een flesje Jura Bourbon Cask bij Drankdozijn te kopen en je orderbevestiging te mailen naar [email protected] met daarbij de tekst ‘Ja, ik wil naar Jura.’ Let er wel op dat je dit uiterlijk vandaag of morgen doet, want dan loopt de prijsvraag af.
De reis gaat om een geheel verzorgde reis voor twee personen inclusief vlucht, hotel en tour langs de distilleerderij ergens in 2024. Zoals je in onze Distilleerderij Donderdag van Jura kunt lezen is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

Waarom Jura Bourbon?

Nu vraag je je misschien af waarom je per se een Jura Bourbon moet kopen en waarom dit geen andere fles mag zijn. Dat heeft er ongetwijfeld mee te maken dat dit de onlangs verschenen nieuwe Jura whisky is. Benieuwd naar deze whisky? Lees dan gerust onze Jura Bourbon Cask Review nog even door. Daarin schreven wij onder meer het volgende:
‘Zodra je de whisky ruikt, is het alsof je een beetje met je neus in de zomer valt. Je krijgt bijna het gevoel om meteen een ticket naar Curaçao te boeken voor een mooie vakantie. Dit komt door de zoetigheid die je tegemoet komt qua geur én smaak. Op de tong proef je vanille en kokos, maar ook zijn er vleugjes van cacao en toffee vindbaar. De invloed van de vaten spreken. Een eerste slokje is zoet en dan drinkt de whisky bijna weg als ranja.’
De whisky kan puur gedronken worden, maar is ook ideaal om een whiskycocktail mee te maken.
Zelf hebben wij ook allerlei prijsvragen lopen. Bekijk ons overzicht.

POPULAIR NIEUWS