Win toffe whiskyglazen: Glencairn van Wolfburn (prijzenfestijn dag 5!)

Rubrieken
vrijdag, 21 juli 2023 om 13:00
whisky monkeys glencairn
Het is feest op Whisky Monkeys. We zijn al de hele week toffe prijzen aan het weggeven op de website. Vandaag maak je kans op gave Glencairn glazen van Wolfburn.
Naast de whiskyglazen van Jan Beek, maak je nu dus ook kans op whiskyglazen van Wolfburn. Je kunt er maar liefst zes winnen. Zo kun jij een mooie whiskyavond organiseren voor jezelf en wat bekenden. Op de Wolfburn glazen staat het welbekende logo van het whiskymerk, een wolf. Hoe kan het ook anders?
Wolfburn is een distilleerderij in Schotland, in Thurso om precies te zijn. In 1860 is de productie stopgezet en toen is het bedrijf lange tijd gesloten geweest. Maar sinds de heropening in 2013 is de distilleerderij met een ware opmars bezig en flink wat zieltjes voor zich aan het winnen. Op de redactie van Whisky Monkeys zijn ook een paar liefhebbers.

Hoe maak je kans op de Glencairn Wolfburn glazen?

Om kans te maken op deze te gekke glaasjes, dien jij antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Welk artikel op Whisky Monkeys over Wolfburn vind jij het meest interessant en waarom?
We hebben de afgelopen maanden namelijk meerdere artikelen geschreven.

Wanneer wordt de winnaar bekend?

De prijsvraag is twee weken geldig. In de tweede week van augustus maken we de winnaars bekend van het gehele prijzenfestijn, dus ook de winnaars van de rest van de week. Veel succes met het meedoen.
Heb je de andere prijzen tot dusver gemist? Dan is hier een overzicht:

Volg Whisky Monkeys op social media

Natuurlijk geven we graag prijzen weg als je op onze artikelen reageert. Daarbij zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Op deze kanalen posten we ook regelmatig whiskynieuws en verhalen die we graag met je delen!
* de prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland. 

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties