Zo maak je kans op het winnen van een uniek whiskydiner!

Nieuws
maandag, 16 oktober 2023 om 13:00
whiskydiner
Zie jij allemaal toffe verslagen op je beeldscherm over whiskydiners? Dan zou het leuk zijn om zelf een bij een aanwezig te zijn, nietwaar? Je maakt nu kans op het winnen van een whiskydiner.
Eén van de bekendste slijters in Nederland, Mitra, organiseert een whisky diner onder begeleiding van de brand ambassador van Glengoyne en Tamdhu.

Hoe maak je kans om dat whiskydiner te winnen?

Wat je moet doen om kans te maken op dit whiskydiner is makkelijk: een fles Glengoyne of Tamdhu kopen bij één van de Mitra winkel in Nederland en dan online je gegevens invullen. Appeltje eitje.
De winactie duurt tot en met eind december staat op de website van Mitra, waardoor automatisch bekend is dat het diner plaatsvindt ergens in 2024. De locatie daarvan is ook onthuld. Het diner wordt georganiseerd bij restaurant Céline in Nieuwegein. Mitra zegt hier zelf het volgende over: ‘Gelegen in Fort Jutphaas, een stoer en ruig fort, centraal gelegen in de provincie Utrecht.’
Helaas is er verder weinig informatie bekend over de winactie. Het is onduidelijk of de winactie is voor één persoon of dat de winnaar een plus één mag meenemen. En ook is het niet bekend wanneer de winnaar precies bekend wordt gemaakt. Ons advies: houd vooral de Mitra kanalen in de gaten.

Whisky tip: Tamdhu Quercus Alba Distinction

Onlangs namen wij zelf een mooie Tamdhu whisky onder de loep, namelijk de Tamdhu Quercus Alba Distinction. Daarin staat onder meer het volgende:
‘Als je de fles opentrekt, komen er direct zoete aroma’s vrij die je doen denken aan een warm stuk kersengebak. Als je wat langer de tijd neemt om te ruiken wordt dit aangevuld met een vleugje sinaasappel en wordt je neus een klein beetje geprikkeld door wat kruidige tonen. Het nodigt uit om even wat langer te ruiken om vervolgens een slok van dit toegankelijke elixir te nemen.’
Wat is de lekkerste Glengoyne of Tamdhu die jij weleens gedronken hebt? Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder! Bekijk ook onze verslagen van diners, zoals onlangs die van Suntory.
Met dank aan Lelystadse voor het delen van deze tip.

POPULAIR NIEUWS