Beste Whisky Deals van week 28: machtige malts bij Gall & Gall

Rubrieken
woensdag, 10 juli 2024 om 15:00
naked malt whisky monkeys 4
Het is woensdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe beste whisky deals van de week. Deze week richten we ons op een specifieke actie van Gall & Gall.
Er loopt momenteel een aantrekkelijke korting bij Gall & Gall onder de noemer ‘machtige malts’. Zo zijn meerdere whisky’s tegen een aantrekkelijke prijs op de kop te tikken waaronder een paar mooie single malt whisky’s, alsook wat andere whisky's.
In totaal zijn er iets meer dan 25 whisky’s die in de aanbieding zijn, startend van een paar euro tot en met meer dan duizend euro. Iedereen kan dus uitpakken in een bepaalde prijsklasse.

Wat is er allemaal in de aanbieding als machtige malt?

We zetten hieronder de aanbiedingen op een rij, op alfabetische volgorde.
Verder zijn er een paar whisky's online uitverkocht, wie we om die reden niet tussen deze lijst hebben gezien. Misschien is het je opgevallen dat in de lijst hierboven vaak staat 'nu voor' en soms enkel het bedrag. Dit is bewust gebeurd, omdat er bij de bedragen simpelweg geen sprake is van een aanbieding. Die prijs is altijd zo.
Welke vind jij de lekkerste whisky uit deze lijst en kun je absoluut aanraden? Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder.
Jim Murray's Whiskey Bible 2024 Image
Jim Murray's Whiskey Bible 2024
EUR17.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties