Dit is de winnaar van het whiskyvat

Rubrieken
door Whisky Monkeymaandag, 03 juli 2023 om 13:00
whiskyvat winnen
Bij Whisky Monkeys geven we geregeld hele gave whisky prijzen weg. Jullie hebben massaal gereageerd op het whiskyvat van Santing Beer and Spirit Barrels.
Vandaag maken we de winnaar bekend.
Afgelopen maand maakten jullie kans op een whiskyvat, een decoratief vat om precies te zijn. Het ging namelijk om een regenton voor in de tuin en daar zaten veel van jullie kennelijk op te wachten. Want we hebben meer dan twintig reacties binnen gekregen. Bedankt!
Om kans te maken op deze gave prijs, moest je naast een leuke reactie op de website achterlaten, antwoord geven op de volgende vraag: Hoe weet je of een whiskyvat dicht is?

Het goede antwoord

Dit antwoord kon letterlijk in het interview met Paulo Cardoso gevonden worden en dat hebben jullie dan ook goed gedaan. Het juiste antwoord is dat de vaten worden getest met behulp van een drukmeter. Als deze niet terug loopt weet je dat het vat dicht is.

Wie is de winnaar?

Toch kan er maar één de winnaar zijn. En dat ben jij *trommelgeroffel* Geertruda. Van harte gefeliciteerd, jij gaat met die felbegeerde prijs naar huis. Na ja, de prijs wordt bij jou afgeleverd. Als je je adres stuurt naar [email protected], zullen wij Paulo Cardoso een berichtje sturen. Afhankelijk van waar je woont, komt hij het vat dan zelf brengen, en anders wordt dit bezorgd.

Meer prijzen

Mensen, bedankt allemaal voor het meedoen. Momenteel maak jij nog kans om een dipping dog te winnen. Als je wilt weten wat dit voor handige tool is om ‘stiekem’ whisky te stelen. Lees dan vooral ons artikel hieronder door.
En blijf vooral Whisky Monkeys in de gaten houden. Komende week bestaan we een half jaar en dan kun je rekenen op een gaaf prijzenpakket. Kortom, dit wil je niet missen!
Meer weten over Santing Beer and Spirit Barrels? Bekijk dan wat we nog meer geschreven hebben in dit overzicht of ga naar de officiële website

POPULAIR NIEUWS