Wie proeft straks deze 28-jarige Nederlandse single malt whisky?

Rubrieken
vrijdag, 29 maart 2024 om 12:00
horstman 28yo box only credit marigold twelve
In Losser gebeurt er iets bijzonders. Daar wordt binnenkort de alleroudste Nederlandse whisky uitgebracht. Distilleerderij Horstman wil graag voor de lancering wat mensen uitnodigen om te proeven en wij schreven een prijsvraag uit. Wie heeft er straks een hele leuke middag?
De kogel is door de kerk: Johan Horstman heeft tot dusver de oudste whisky in Nederland. Een 28-jarige single malt die zeer gelimiteerd op de markt wordt gebracht. Maar hoe smaakt de whisky? Om die tasting notes te bepalen komt er een klein panel en wordt er een speciale middag georganiseerd op 20 april.
Wij schreven hiervoor een prijsvraag uit, zodat jij wellicht af mag reizen naar Losser om dit mooie moment mee te maken. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was ons een mailtje sturen of op het artikel reageren.

Enthousiaste reacties

Jullie hebben massaal gereageerd en het was ontzettend leuk om jullie leuke en hartverwarmende reacties te lezen. Dank jullie wel. Toch kunnen er maar een paar winnen. Wie zijn de gelukkigen die mogen komen proeven?
Dit zijn de winnaars op een rij:
  • Jan van den Bosse 
  • Gijs-Erik Mariën  
  • Wes
  • stefanw01
Van harte gefeliciteerd, jullie zijn erbij! Als jullie een mailtje kunnen sturen ([email protected]), graag en dan wensen we jullie alvast veel plezier. Proost!

Een extraatje

Verder aan deelnemers Mo en wasneeplus: willen jullie een mailtje sturen naar [email protected]? Horstman heeft voor jullie iets anders leuks bedacht.

De 28-jarige whisky van Horstman raakt uitverkocht

Tot slot een update over de 28-jarige whisky van Horstman. Die verkoopt als warme broodjes en het zal niet lang meer duren voordat deze uitverkocht is. Mocht je dus twijfelen om er eentje aan te schaffen, doe dat dan snel. Want je kent het gezegde: op = op. De whisky is te koop in de webshop.
We hebben regelmatig leuke prijsvragen hier op Whisky Monkeys. Houd ons overzicht dan ook goed in de gaten en laat vooral weten wat jij eens zou willen winnen.
Mede mogelijk gemaakt door Distilleerderij Horstman. Geen 18? Geen alcohol.

POPULAIR NIEUWS