Win een Barrel Tea whisky houtthee pakket! (prijzenfestijn dag 2!)

Rubrieken
door Monkey
dinsdag, 18 juli 2023 om 13:00
barrel tea
Whisky Monkeys bestaat een half jaar en dat vieren we met een week lang elke dag prijsvragen. Het is vandaag dag twee van onze prijzen zevendaagse en de prijs is er een voor whiskyliefhebbers die ook graag een kopje thee op zijn tijd drinken. Vandaag geven we gratis een pakket Barrel Tea weg.
In april hadden we contact met Henri Koekkoek. Hij heeft een unieke theesoort bedacht, namelijk thee van het hout van whiskyvaten. Het is volgens Koekkoek ‘een stoere thee geworden’ die het authentieke karakter van whisky heeft, zo vertelde hij tijdens een interview met ons. De thee is ontzettend goed ontvangen en viel zelfs in de prijzen tijdens de London Spirits Competition 2023.
Maar er zit meer in het blik van Barrel Tea. De verpakking van Barrel Tea bevat de maar liefst vier smaken thee, allemaal afkomstig van het hout van vaten. Dat zeggen we niet voor niks, want het is een onderdeel van deze prijsvraag.

Hoe maak je kans om deze Barrel Tea prijs te winnen?

Om kans te maken op de gratis Barrel Tea hout thee pakket dien je twee dingen te doen:
  • Beantwoord in een reactie onder dit artikel de volgende vraag: Welke theesoorten zitten er allemaal in het Barrel Tea hout thee pakket?
    Het antwoord op deze vraag vind je in een van de artikelen over Barrel Tea op Whisky Monkeys.
  • Laat een reactie elders op de website achter. Het maakt verder niet uit op welk artikel je dit doet.

Wanneer maken we de winnaar van deze prijsvraag bekend?

Je moet dus twee dingen doen om kans te maken op deze toffe prijs. Daar heb je om precies te zijn twee weken de tijd voor (tot en met 31 juli 2023). We maken de winnaar bekend in de tweede week van augustus, samen met de winnaars van de Penderyn prijsvraag die gisteren onthuld is. Deze vind je hieronder terug.
Vergeet ook vooral niet mee te doen met onze andere prijsvraag. We geven tot 3 augustus namelijk in samenwerking met Tony van Rooijen ook nog een hele gave dipping dog weg.

Volg ons op social media

Vergeet ons ook niet te volgen op de verschillende social media kanalen. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Op Instagram kun je naast het nieuws van Whisky Monkeys ook unieke content vinden.
* de prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties