Win nu unieke gratis Talisker schenkers met deze prijsvraag

Rubrieken
donderdag, 19 oktober 2023 om 20:00
talisker lepel prijsvraag
Ben jij een liefhebber van Talisker of wil jij de perfecte dram voor iemand inschenken? Dan hebben wij iets geweldigs voor je in petto. In samenwerking met Diageo mogen wij namelijk iets heel tofs weggeven. We geven via deze prijsvraag niet één, maar zes sets van met vijf van deze Talisker maatschenkers weg in deze prijsvraag.
De Diageo Special Releases 2023 zijn er en dat betekent feest. Enerzijds in de vorm van acht mooie whisky's om je collectie aan te vullen of om een whiskyliefhebber een bijzondere whisky cadeau te doen. Anderzijds door de acht reviews van elke van de Diageo Special Releases 2023 whisky's die we verzorgen.
Er staat al een heel aantal reviews van deze reeks online die je via deze pagina allemaal op een rijtje vindt. Denk aan de review van de Talisker The Wild Explorador whisky die natuurlijk perfect bij deze prijsvraag past. In die review vertelden we eerder al het volgende over de whisky: 
'Niet alleen in de neus presenteert deze expressie zich als een echte Talisker. Ook de tong wordt met een combinatie van zilt en zout verwend. De whisky begint met een prikkel op de tong om vervolgens zoeter te worden.'

Hoe maak je kans om deze unieke Talisker prijsvraag te winnen?

Meedoen met de prijsvraag is makkelijk. Je hoeft maar twee dingen te doen om kans te maken op deze toffe Talisker lepels/ maatschenkers:
De prijsvraag loopt tot eind deze maand. Daarna maken we de zes winnaars van deze Talisker lepels/maatschenkers bekend, hier op Whisky Monkeys.
Hou daarnaast de komende dagen onze sociale media kanalen in de gaten. We gaan namelijk nog eens twee keer twee sets van deze Talisker maatschenkers weggeven. Wat je daarvoor moet doen, lees je de komende dagen
Let er op dat je 18 jaar of ouder bent om mee te doen. Er zal een leeftijdscheck plaatsvinden.

POPULAIR NIEUWS