Win twee tickets voor een speciaal whisky evenement!

Rubrieken
zondag, 22 oktober 2023 om 17:00
ryelaw
Ben jij geïnteresseerd in de godendrank en wil je zelf eens een gave lancering van een mooi whiskymerk meemaken? Dan is dit het moment om mee te doen met een prijsvraag! Wij geven namelijk twee tickets weg voor een speciaal whisky evenement.
Houd maandag 13 november alvast maar vrij in je agenda, want dan vindt er in Rotterdam een feestje plaats. Dan is namelijk de officiële lancering van Inchdairnie Ryelaw in Nederland. De whisky kun je al wel kopen in Nederland en is bij whisky connaisseurs niet onopgemerkt gebleven, maar binnenkort is het tijd om die lancering ook daadwerkelijk te vieren.
Dat gebeurt opeen nog onbekende locatie in Rotterdam van vier uur ’s middags tot en met zeven uur ’s avonds. En jij kan daarbij zijn.

Ryelaw: relatief nieuwe distilleerderij

Ryelaw is het eerste project van de Inchdairnie Distillery, een jong bedrijf dat in 2015 het levenslicht zag. De distilleerderij is opgericht door Ian Palmer die met 45 jaar ervaring in de whisky-wereld zichzelf ondertussen mag kronen als legende.
Tijdens het evenement worden de aanwezige gasten (slijters, pers en misschien jij!) dan ook getrakteerd op een mooi verhaal van Palmer. Hij zal meer vertellen over de whisky en zijn bedrijf. Natuurlijk blijft het niet enkel bij woorden, maar ook de whisky zelf. Iedereen wordt namelijk getrakeerd op een Ryelaw cocktail en ook wordt de whisky puur geserveerd en voorzien van wat hapjes.

Hoe maak je kans om te winnen?

Geef hieronder in een reactie aan met wie jij naar deze unieke ervaring wil gaan en waarom. Let er wel op dat jullie allebei 18 jaar of ouder zijn. Er zal namelijk een leeftijdscheck plaatsvinden. Verder zouden we het leuk vinden als je op een ander artikel op de website nog een leuke reactie achterlaat.
De winnaar maken we begin november bekend. Succes gewenst!

POPULAIR NIEUWS