5 cocktails die een oranje kleur hebben

Best of
woensdag, 24 april 2024 om 16:00
cocktails
We zijn Nederlanders, dus wat is er nou feestelijker dan oranje? Daarom hebben we 5 heerlijke whisky cocktails voor je geselecteerd die allemaal een vleugje oranje bevatten.

Disaronno godfather

Op zoek naar een smakelijke combinatie van amaretto en whiskey? Dan is de Disaronno Godfather cocktail precies wat je zoekt! Het is eenvoudig te maken: meng Disaronno Originale en Ierse whiskey met ijs in een glas, roer het geheel door en voeg voor een extra dimensie een vleugje sinaasappelschil toe.

Cara cara orange whiskey sour

De cara cara orange whiskey sour geeft een verfrissende en fruitige draai aan de klassieke whisky sour. Door de toevoeging van sinaasappelsap en de sinaasappelschil ontstaat er een nieuwe smaak, met een leuk kleurtje voor koningsdag.
Voor liefhebbers van eenvoudige, maar verfijnde drankjes is de cara cara sinaasappel whiskey sour een absolute aanrader, perfect geschikt voor elk moment waarop je wilt genieten van een smaakvolle en verfrissende cocktail.

Johnnie & Peach

Op derde in de lijst hebben we de Johnnie & Peach van Johnnie Walker. De Johnnie & Peach is een cocktail die liefhebbers van zowel whisky als perzik zal bekoren. De combinatie van bruisende ijsthee met perzik en robuuste whisky zorgt voor een verfrissende smaak die je smaakpapillen zal verwennen.

Old Fashioned

Een echte klassieker die nooit uit de mode raakt. De Old Fashioned werd ontwikkeld tijdens de 19e eeuw en is een van de oudste cocktails in ons universum. Het omvat wat historisch bekend stond als de "Whiskey Cocktail" met een relatief los raamwerk.
Tegenwoordig staat het synoniem voor de op bourbon gebaseerde drank die we kennen en liefhebben. Het is ook een van de meest populaire drankjes ter wereld, en heeft ooit acht opeenvolgende jarenlang de eerste plaats ingenomen.

Orange Cinnamon Whisky Smash

En tot slot hebben we de Orange Cinnamon Whisky Smash. Dit drankje combineert kaneel, sinaasappel en whisky voor een verrukkelijke smaaksensatie. De warme, kruidige kaneel gaat mooi samen met de frisse citrus van de sinaasappel, terwijl de whisky diepte toevoegt aan het geheel.
Het bruisende water zorgt voor een verfrissend element dat de smaken in balans brengt. Deze Orange Cinnamon Whisky Smash is geschikt voor elke gelegenheid en biedt een heerlijke smaakbeleving voor liefhebbers van cocktails.

POPULAIR NIEUWS