Arsenal trapt voetbalseizoen af met whiskysponsor

Nieuws
zaterdag, 17 augustus 2024 om 10:00
chivas 18yo review whisky monkeys 2
Whiskymerken gaan regelmatig samenwerkingen met sportclubs of teams aan. Zo heeft Jack Daniel’s zijn naam op de McLaren F1 bolides staan. Het Schotse whiskymerk Chivas Regal is nu de nieuwe partner van een beroemde Engelse voetbalclub: Arsenal. Zo meldt Spirits Business.
Het Pernod Ricard merk is een meerjarige en wereldwijde samenwerking aangegaan met de voetbalclub. Daarmee is Chivas Regal de eerste officiële whiskypartner van zowel het dames- als het herenteam.
Juliet Slot, commercieel directeur bij Arsenal, vertelt dat ze blij is met de samenwerking. Het partnerschap benadrukt volgens haar de toewijding van het merk aan de gemeenschap en het bevorderen van de cultuur van het merk.
‘Ze (het team achter Chivas Regal, red.) delen de altijd voorwaartse mindset die zo belangrijk is voor de waarden en ambitie van onze club. We vinden het geweldig om samen te werken om onze supporters beter van dienst te zijn en onze gemeenschappen van over de hele wereld dichter bij onze club te brengen.’

Chivas neemt Arsenal fans mee achter de schermen

De samenwerking tussen Chivas Regal en Arsenal gaat verder dan een naam op een shirtje. Chivas zal supporters door middel van exclusieve voetbal content en wereldwijde ervaringen meenemen achter de schermen. Zo leren ze nog meer over de club en haar spelers. Daarnaast worden ook beroemde supporters en clublegendes uitgelicht.
Chivas onthult speciaal voor de samenwerking ook een nieuwe Chivas Regal bar. Deze ligt op Dial Square en biedt een selectie klassieke cocktails en exclusieve highballs die alleen in de bar in het stadion te koop zijn. Daarnaast werkt Chivas samen met een aantal lokale Arsenal pubs om het nieuwe voetbalseizoen in stijl af te trappen.
Zo worden supporters van Arsenal vandaag in Drayton Park getrakteerd op een rondje Chivas Highball cocktails, voordat de wedstrijd tegen Wolverhampton begint. Datzelfde gebeurt in het Emirates Stadium op 22 september. Dan spelen de Arsenal vrouwen tegen Manchester City Women.
A Double Scotch Image
A Double Scotch
EUR23.27
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS