Hier scoor je de nieuwste McLaren formule 1 whiskey

Nieuws
zondag, 30 juni 2024 om 12:00
jack daniels x mclaren racing edition 2024
Het Formule 1 2024 seizoen is in volle gang en het lijkt erop dat de ijzeren vuist van Red Bull een uitdager heeft in de vorm van Lando Norris. Liefhebbers van de GP races en fans van McLaren kunnen dit nu vieren met een speciale whiskey. Gall & Gall heeft namelijk tijdelijk de Jack Daniel's McLaren Limited Formule 1 Edition 2024 in de schappen staan.
Enige tijd geleden meldden we de komst van de nieuwe gelimiteerde Jack Daniel’s McLaren Formule 1 whiskey al. Nu is de expressie in gelimiteerde oplage te koop bij Gall & Gall. Het gaat om een op is op actie, waarbij slechts een aantal flessen in de digitale schappen van de slijter te vinden zijn. De prijskaart die eraan hangt is 30,69 euro.
In de omschrijving op de Gall & Gall website staat het volgende over de whiskey:
‘Jack Daniel's is sinds 2023 de officiële partner van McLaren Formule 1 team. Om deze samenwerking te vieren, brengt Jack Daniel's jaarlijks een Limited Edition McLaren fles uit. Deze 2024 limited edition bevat de Jack Daniel's zoals je hem gewend bent.’

Wat is de Jack Daniel's McLaren Limited Formule 1 Edition 2024?

De gelimiteerde Jack Daniel’s whiskey rondom het Formule 1 team van Lando Norris en Oscar Piastri is de tweede editie in de jaarlijks terugkerende reeks. De fles bevat de vertrouwde Tennessee whiskey die je van het Amerikaanse merk gewend bent, maar de buitenkant maakt deze bijzonder.
De expressie is namelijk voorzien van een verpakking die de oude stijl van Jack Daniel’s met het uiterlijk van de McLaren bolides combineert. Dat betekent het logo van Old No.7 op een zwarte doos en een fles met een zwarte hals en label, maar met fel oranje strepen zoals ook op de Formule 1 wagens.
Op de doos en het label is ook McL x JD 2024 te lezen, wat natuurlijk staat voor McLaren x Jack Daniel’s.
Foto: Jack Daniel's

POPULAIR NIEUWS