Berry Bros verdubbelt oppervlak van zijn winkel in Londen

Nieuws
door Whisky Monkey!zondag, 11 februari 2024 om 13:00
berry bros
Berry Bros & Rudd heeft een voorproefje gegeven van de nieuwe winkel die in april geopend zal worden. De winkel wordt momenteel verbouwd en is na de heropening twee keer zo groot.
De winkel in St. James Street 1 in Londen wordt verbonden met de huidige wijnwinkel op Pall Mall 63. Daarmee wordt een enorme spirit shop van gecreëerd waarin meer dan 900 sterke dranken te vinden zijn. Daarbij horen ook uitzonderlijk zeldzame flessen, zo vermeldt Berry Bros in de post op LinkedIn.
Geordie Willis, brand experiences en creative director bij Berry Bros & Rudd, vertelt dat de gedistilleerde dranken een eigen plekje gekregen hebben in de nieuwe winkel. Hij is verheugd dat het aanbod van bestaande wijnen in de winkel daarbij uitgebreid kan worden. Zo worden beide winkels ‘de ultieme bestemming voor liefhebbers van heerlijke wijn en gedistilleerde dranken.’

Hoe gaat de nieuwe Berry Bros & Rudd winkel eruitzien?

De nieuwe winkel is nog lang niet af, maar er is wel alvast een afbeelding gemaakt waarmee je een indruk van het pand krijgt. De winkel heeft hoge kasten bij de wanden, waarbij je het bovenste schap met een ladder kunt bereiken. Verder zijn er verschillende kasten te vinden met daarin flessen drank.
De render is volgens Willis een manier om ons alvast kennis te laten maken met de visie die het bedrijf heeft voor de nieuwe winkel. Het moet namelijk niet zomaar een winkel worden, maar een distinctieve retail-ervaring, waarbij het personeel de liefhebbers van onder andere whisky en wijn adviseert en helpt bij het maken van een goede keuze.
Berry Bros komt binnenkort met meer details rondom de nieuwe winkel. Een kleine hint is alvast dat er nauw samengewerkt zal worden met geselecteerde distilleerderijen om exclusieve bottelingen aan te kunnen bieden.
De Berry Bros & Rudd dranken zijn ook in Nederland te vinden. In ons artikel over het merk hebben we verschillende plekken uitgelicht waar je de flessen whisky kunt vinden.
Foto: Berry Bros & Rudd

POPULAIR NIEUWS