Best bekeken Netflix-film flirt kort met Macallan

Nieuws
maandag, 13 februari 2023 om 13:00
your place or mine
De best bekeken film op Netflix op dit moment is Your Place or Mine, een film met in de hoofdrol Ashton Kutcher en Reese Whiterspoon. In deze film, die sinds vrijdag in aanloop naar Valentijnsdag op de streamingdienst staat, wordt kort geflirt met het whiskymerk Macallan.

Wat is de best bekeken Netflix-film?

Your place or mine is een romantische komedie die gaat over twee beste vrienden die hun huis verruilen. Debbie (Whiterspoon) moet namelijk voor een cursus in Los Angeles zijn en dat betekent dat Peter (Kutcher) zijn huis daar tijdelijk afstaat en in Debbie’s huis in New York gaat wonen. Het is slechts voor een week, maar hij krijgt we; meteen de zorg over haar tienerzoon. Dit lijkt op zich niet zo vreemd, ware het niet dat er natuurlijk veel meer aan de hand is met de vriendschap tussen Peter en Debbie.
Let op: er volgt nu een piepkleine spoiler.
Als de dingen op een gegeven moment niet zo lopen zoals Peter hoopt, en dat is een understatement, moet hij zich even ventileren. Hij regelt een oppas voor Debbie’s zoon en gaat richting de kroeg. Aan de bar vraagt de barman wat hij wil hebben en Peters antwoord is resoluut. ‘Een Macallan.’ Na een paar seconden: ‘een dubbele.’
Al is het een klein grapje, want hij geeft daarna aan niet meer te drinken en bestelt braaf water (nee, geen water of life..)

Vaker whisky's in films

Het is duidelijk dat er geflirt wordt met een goed whiskymerk. Iemand die vermoedelijk alleen maar water drinkt, zal niet zo snel specifiek Macallan noemen. Overigens wordt er wel vaker met whisky geflirt in films. Onlangs gebeurde dat nog met een andere Netflix film: Glass Onion: A knives out mystery.
Macallan is één van de beroemdste Schotse single malts en volgens velen één van de beste merken om te investeren, dit tot grote frustratie voor mensen die juist vinden dat iedere fles open moet.
Enfin, het gaat Macallan voor de wind. Onlangs werd bekendgemaakt dat er meer mogelijkheden zijn voor liefhebbers om een tour te boeken bij de distilleerderij. Het is een populaire tour die vaak vol zit. Vooraf reserveren is dan ook en must.
Beeld: Erin Simkin / Netflix

POPULAIR NIEUWS