Bij deze whiskey likeur krijg je een retro wekker

Nieuws
dinsdag, 12 december 2023 om 10:00
wekker
Soms is het leuk om wat extra’s te krijgen. Bij sommige whiskyflessen krijg je dan ook een leuke extra cadeautje of betaal je iets extra's voor een gaaf pakket. Singleton heeft nu bijvoorbeeld een aanbieding met gratis chocolade. Maar we hebben een nieuwe actie gespot: een fles Jack Daniel’s met een gave retro wekker.
Het merk Jack Daniel’s heeft namelijk een tijdelijke actie waarbij je bij een fles Honey een alarm clock krijgt. Hoe leuk is dat?
Zodra je de wekker ziet, herken je dit meteen. Zo’n retro klok die je aantreft in souvenirshops en in divers maten kunt kopen. Als je bijvoorbeeld in Londen bent, kun je overal wel zo’n klokje op de kop tikken. Alleen staan er dit keer geen letters in van de Engelse hoofdstad, maar uiteraard Jack Daniel’s.

Wat houdt Jack Daniel's Honey in?

Daarvoor moet je dus wel een fles Tennessee Honey eerst aanschaffen. Technisch gezien is dit een whiskeylikeur en het is dan ook een heel zoet drankje. Je kunt het gerust een honinglikeur noemen. Topdrinks omschrijft de drank als volgt: 'Deze heerlijke whisky uit de Verenigde Staten combineert zoete honingaroma's met hints van karamel en vanille, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.'
Voor een pakket met de fles Jack Daniel’s en de wekker betaal je 39,95 euro. Dat komt neer op ongeveer twee tientjes voor de fles en hetzelfde voor de wekker.

Meer Jack Daniel's acties

Jack Daniel’s heeft wel vaker ludieke acties waarbij mensen iets extra’s krijgen. Zo bestaat er ook een Jack Daniel’s Guitar Giftbox, waarbij de whisky in een gitaarhoesje geleverd wordt. En er is een pakket waarbij je twee gratis glazen krijgt. Bij deze twee laatstgenoemde acties gaat het overigens wel om whiskey en dus geen likeur.
Tot slot is er momenteel een actie geldig waarbij mensen kans maken op een draaitafel. De mix tussen whisky en muziek wordt regelmatig opgezocht.
Foto: Pexels