Deze bekende Nederlander vierde vrijgezellenfeest met whisky

Nieuws
zaterdag, 06 april 2024 om 16:00
dewars 15
YouTuber Kalvijn, wiens echte naam Kelvin Boerma is, zou zomaar de ambassadeur van een bekend whiskymerk kunnen worden. Zo vierde hij recent zijn vrijgezellenfeest met onder meer een fles Dewar’s.
Kalvijn gaat trouwen met Nina Warink. En bij een huwelijk hoort uiteraard een vrijgezellenfeest. Dat heeft hij afgelopen week dan ook gedaan met een stel vrienden in Engeland. Het is precies een week geleden dat hij Arley Hall & Gardens onveilig heeft gemaakt.

Whisky wordt enthousiast gedronken

Want vorige week zaterdag verscheen in één van zijn Instagram-stories een foto met daarbij een poppetje van een clown, maar óók een fles whisky met een kopje in de hand. Het ging om een Dewar’s 15 waarvan er al meer dan de helft van de godendrank ontsnapt was.
Dit was geen ontsnapping als het bekende angel’s share. Nee, hier is even flink van genoten. Niet lang daarna postte hij nog een story vanuit Liverpool met de woorden 'jongens ik ben op vrijgezellenfeest van mezelf dus geniet de komende dagen van chaotische stories' met daarbij een hartje.
Qua whisky is er niets meer gespot, behalve een paar dagen geleden de foto op zijn timeline.

Whisky met gouden koker

Dewar’s 15 staat bekend als een milde Schotse whisky. Qua smaakprofiel moet je denken aan honing, toffee, vanille, kokos en exotisch fruit. De koker doet bijna denken aan een goudstaaf, waardoor het leuke fles whisky is om bijvoorbeeld ook cadeau te geven.

Meer Dewar's

Wij recenseerden eerder nog de Dewar’s 8 Illegal Smooth review. Dit is een whisky die gerijpt heeft in Mezcal vaten. Siniša schreef onder meer het volgende: ‘Het rokerige gaat snel over naar zacht en zoet met tonen van honing en toffee gevolgd door wat bloemige tonen en typische mezcal rook.’

Poll

POPULAIR NIEUWS