Deze bekende Schotse distilleerderij verkoopt whisky's in 35centiliter flessen

Nieuws
dinsdag, 27 augustus 2024 om 7:00
wolfburn langskip 25
Wil je niet een te grote fles whisky hebben? Zoek je een klein cadeautje voor iemand of wil je meer kunnen proeven? Dan heeft Wolfburn nu iets handigs geïntroduceerd. De Schotse distilleerderij heeft namelijk handzamere whiskyflessen gelanceerd.
Het gaat om whisky’s die zijn gebotteld in een fles van 35 centiliter in plaats van 70, oftewel de helft van de reguliere afmetingen.

‘Handig in formaat’

De distilleerderij uit Thurso zegt er het volgende over:
‘Deze nieuwe flessen in handig formaat zijn een perfecte introductie in de wereld van Wolfburn en bieden dezelfde uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap in een handzamer formaat. (…) Dit is de perfecte gelegenheid om verschillende expressies van onze veelgeprezen single malts te proeven of om je favorieten in te slaan.’

Welke Wolfburn flessen zijn te koop als 35 cl formaat?

In totaal zijn er vier expressies van Wolfburn in de nieuwe whiskyfles gestopt:
  • Northland: 29,99 euro
  • Aurora: 29.99 euro
  • Morven: 29,99 euro
  • Langskip: 33 euro

Tijdelijke actie met korting

Om te vieren dat deze nieuwe whiskyflessen zijn uitgebracht, heeft de distilleerderij een speciale actie in het leven geroepen. Mensen die drie flessen of meer kopen, krijgen een korting in de webshop van 10 procent. Daarvoor dient de code Wolfburn35 gebruikt te worden.

Waar zijn de whisky’s te koop?

Voor alsnog zijn de whiskyflessen in handzamer formaat alleen te koop via de officiële website van Wolfburn. Het is nog onduidelijk of de flessen ook naar Nederland komen. Er kan via de website naar Nederland verzonden worden, houd alleen wel rekening met eventuele extra kosten.
Meer weten over Wolfburn? Bekijk dan in dit overzicht wat we verder allemaal geschreven hebben. In ons artikel 5 gave symbolen op whiskyflessen van bekende merken uitgelegd, staat ook één en ander uitgelegd over het geliefde Schotse merk.
Wat is jouw favoriete Wolfburn expressie? Laat het ons vooral weten in de reactie hieronder.
Whisky Almanak Image
Whisky Almanak
EUR17.5
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS