Deze drankengroothandel zoekt iemand met passie voor spirits zoals whisky

Nieuws
woensdag, 28 augustus 2024 om 7:00
glen scotia whisky tasting 2024
Zeggen de merken Glen Scotia, Loch Lomond, El Dorado, Buffalo Trace en Peychaud's je iets? En ben je toevallig op zoek naar een plekje in de wereld van gedistilleerde dranken? Dan wil je snel verder lezen, want De Monnik Dranken heeft een vacature open staan voor een Junior Brand Manager Spirits.
De drankengroothandel is op zoek naar iemand die gepassioneerd is rondom dranken en zich als een vis in het water voelt in de wereld van whisky, mezcal, tequila en andere dranken.
Als Junior Brand Manager Spirits ga je jouw passie voor drank namelijk overbrengen naar een breed publiek, terwijl je ook de Brand Managers Spirits van De Monnik Dranken ondersteunt.

Wat houdt de vacature als Junior Brand Manager Spirits in?

In de functie omschrijving die De Monnik Dranken aan de vacature heeft gekoppeld is te lezen dat het een veelzijdige functie betreft waarbij er veel samengewerkt wordt met verschillende mensen. Hieronder staat wat de Junior Brand Manager Spirits gaat doen:
  • Ondersteuning bij het uitvoeren en bedenken van de marketingplannen m.b.t. de gedistilleerd merken.
  • Kwartaalmeetings met leveranciers en het verzorgen van de rapportages voor de interne en externe stakeholders.
  • Ondersteunen en vormgeven van (whisky) festivals, proeverijen, beurzen en overige ‘liquid to lips’ events.
  • Het analyseren van data en het omzetten in bruikbare en begrijpelijke informatie en nieuwe kansen te identificeren.
  • Actualiseren en schrijven van marketing content voor verschillende platformen.
  • (Door)ontwikkelen en bewaken van merkidentiteit en mede verantwoordelijk voor de lange termijn relatie met merkeigenaren.
  • Het coördineren van productlanceringen en ervoor zorgen dat alle communicatie-uitingen in lijn zijn met de merkstrategie.
  • Mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van een gezonde prijspositionering voor alle stakeholders.

Iemand met passie voor spirit zoals whisky gezocht

De Monnik Dranken is op zoek naar iemand die een afgeronde HBO-opleiding heeft en bij voorkeur een Master in marketing heeft afgerond. Daarnaast moet de sollicitant beschikken over een gevoel voor marketing en branding.
Kennis van social media, communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) en een sterke sociale kant zijn voor de functie ook ontzettend handig. Natuurlijk is de nodige passie voor spirits zoals whisky een belangrijk element dat elke sollicitant moet bevatten.
De volledige vacature van De Monnik Dranken is hier te vinden. Daarin staat ook vermeld wat De Monnik biedt en de andere voorwaarden rondom de vacature. Reageren kan tot 2 september. Dus wees er snel bij.
Whisky Almanak Image
Whisky Almanak
EUR17.5
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: De Monnik Dranken

POPULAIR NIEUWS