Deze nieuwe likeur bevat Ierse whiskey en Churros

Nieuws
zaterdag, 05 oktober 2024 om 17:00
baileys cinnamon churros
Hoe gekker, hoe beter, moeten ze bij Diageo en Baileys gedacht hebben want de befaamde likeur heeft een nieuwe smaak toegevoegd aan het assortiment: Cinnamon Churros.
Het gaat om een likeur die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden is de drank gebaseerd op ‘het klassieke deeggebakje’. In de drank zitten smaken van Ierse room, Ierse whiskey, kaneel en vanillesmaken.
Whitney Mullen, directeur van Baileys en likeuren van North America, is in ieder geval erg blij met het resultaat.
 We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten tevreden te stellen, en we zijn erg enthousiast over de introductie van Baileys Cinnamon Churros Irish Cream Likeur.
Whitney Mullen, directeur van Baileys en likeuren van North America.

Waar is de nieuwe whiskylikeur te drinken?

De fles is overigens alleen verkrijgbaar voor de Amerikaanse markt en het is dan ook in dit land waar groot campagne gevoerd wordt voor de drank. Zo wordt de gelimiteerde likeur groot gepromoot op treinen en bussen in New York City, Los Angeles, Houston, Chicago en Miami.

Speciale treinrit met likeur

Laatstgenoemde stad staat sowieso nog iets speciaals te wachten, want daar wordt een treinervaring verzorgd waarbij tijdens een treinrit diverse cocktails worden geserveerd, muziekoptredens worden verzorgd en ook worden er gerechten bij geserveerd.
Onlangs werd bekend dat Dinner Train in ons eigen kikkerlandje failliet is gegaan en kent veel gedupeerde mensen. Dit was een rijdend treinrestaurant. Wel rijdt er nog een tram met whisky rond tijdens International Whisky Festival. Het festival in Den Haag vindt altijd plaats in november en vindt plaats in de grote kerk.
Terug naar Baileys: ook Nederland heeft regelmatig nieuwe Baileys flessen. Zo is er al een keer een appeltaart variant uitgebracht en ook bestaat er een tiramisu versie.
Wat is jouw favoriete Baileys? Laat het ons vooral weten in de comments onder dit artikel.
Zelf likeur maken Image
Zelf likeur maken
EUR4.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS