Dit whiskymerk geeft twee gratis Highball glazen weg in aanloop naar Moederdag

Nieuws
zaterdag, 09 maart 2024 om 15:00
the epicurean horses neck
Wie nu een The Epicurean 12 bestelt via de officiële website van Douglas Laing, krijgt daar twee gratis Epicurean Highball Glasses bij. Dit doet het bedrijf alvast als teaser richting moederdag.
The Epicurean is een whiskyfles die te koop staat op de eigen website voor 61,95 euro met daarbij de volgende omschrijving: ‘The Epicurean is een huwelijk van enkele van de beste Lowland Malts; een huwelijk van het beste dat het oosten en het westen van Schotland te bieden hebben. Zijn 12 Years Old Small Batch botteling wordt met trots aangeboden op een alcoholpercentage van 46 procent en barst van de honinggerst, rijpe perziken en kruiden.’

Brutale persoonlijkheid

Voor wie zich afvraagt waar de naam vandaan komt, geeft de website ook uitleg. Een man uit Glasgow uit de jaren ’30: ‘Een echte brutale persoonlijkheid die altijd het leven en de ziel van het feest was en een kenner van lekker eten en drinken.’ Als je meer wil weten over die naam, lees dan even onze Whisky Names Explained.
De whisky is afkomstig uit de Lowlands van Schotland. Door het zoete smaakprofiel leent de whisky zich goed om door cocktails te stoppen. En dat is dan ook precies waarom je een Highball glas, of twee zelfs, cadeau krijgt bij een bestelling. Op de glazen staat het logo van The Epicurean. Normaal gesproken betaal je voor twee van deze glazen 19,90 euro extra.

Een eenvoudige cocktail met The Epicuraan whisky

Eerder schreven we het artikel De 5 meest eenvoudige cocktails (met whisky) om in 2023 te maken over een whiskycocktail met dit Epicurean. Het is namelijk vrij eenvoudig om The Horse’s Neck te maken:
  • 45ml The Epicurean Lowland Blended Malt Scotch Whisky
  • ·Premium Ginger Ale
  • 3 druppels Peychaud's Bitters
  • Garnering | Citroenschil
Het enige wat je hoeft te doen is een glas vullen met de whisky, de bitter er aan toevoegen en de Ginger Ale bij te schenken. Proost!
Foto: Douglas Laing
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS