Early bird tickets Loods of whisky zijn nu te koop

Nieuws
dinsdag, 19 maart 2024 om 7:00
loods of whisky 3
Wil jij op 22 september naar een leuk intiem whiskyfestival? Dan is Loods of Whisky in Groningen wellicht wat voor jou. Je kunt nu early bird tickets voor dit festival kopen.
Petra Brouwer, de organisator van het evenement, laat op haar Facebook-pagina weten dat er een beperkt aantal early bird tickets te koop zijn. Ze heeft er enorm veel zin in. Zo schrijft ze: ‘Het belooft weer een supergaaf evenement te worden met een buiten area.... Ook hier vind je standhouders, een chill-out, een barbecue en een ice-cream station’.

Wat is Loods of Whisky?

Loods of Whisky is een kleinschalig whiskyfestival in Groningen dat in 2023 voor het eerst plaatsvond. Dit jaar is het tijd voor een tweede editie, één die wat eerder in het jaar plaatsvindt dan vorig jaar. Toen was het namelijk begin december, in de winter. Het evenement dankt zijn naam aan de locatie ‘De Loods’.

Waar zijn tickets te koop?

Kaarten voor het festival kunnen gekocht worden via de officiële pagina. Een normaal kaartje kost 25 euro plus 0,79 servicekosten. De Early Bird tickets zijn vijf euro voordeliger en schaf je dus voor 20,79 euro totaal aan per persoon. Wie enkel naar het evenement wil voor de sfeer en niet wil drinken omdat diegene bijvoorbeeld nog moet autorijden kan een BOB-ticket kopen. Zo’n kaartje kost slechts 10 euro + servicekosten.
Doordat het festival nu een paar maanden eerst plaatsvindt dan vorig jaar, is het mogelijk om de buitenruimte te gebruiken van de Loods én een barbecue. Dat is dan ook precies wat er gaat gebeuren.
Wie vorig jaar niet geweest is, maar een indruk wil krijgen, kan het sfeerverslag lezen van Jan-Marc. ‘Wat was dit een leuk en ontspannen festival! Klein, maar wel met een heel mooi gevarieerd aanbod aan whisky en andere dranken. Standhouders hadden plezier en de locatie was een goed verwarmde ruimte. Voor de liefhebbers was er een diner en ook kon er gratis geparkeerd worden in de buurt (zorg wel voor je eigen bob!).’
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS