Early Bird tickets voor WTF Utrecht nu te koop!

Nieuws
donderdag, 16 februari 2023 om 17:00
wtf
Zaterdag 16 september is het weer zover: het Whisky Tasting Festival. Tijdens dit festival kun je honderden whisky’s, gins, rums, jenevers, cocktails, bieren en meer proeven. Tickets zijn nu te koop.
Volgens de organisatoren van WTF wordt het dit jaar een nóg mooier feestje dan vorig jaar. Als je hier bij wil zijn, kun je nu je tickets kopen. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, waarmee je 5 euro bespaart.
De reguliere prijs voor een ticket is 44,99. Een deel van de dranken is bij je ticket inbegrepen, voor flessen die in de winkel meer dan 50 euro kosten moet je wat bijbetalen in de vorm van munten die je tijdens het festival kunt kopen.

Wat kun je tijdens het Whisky Tasting Festival doen?

Het Whisky Tasting Festival belooft naast de verschillende dranken ook een hoop gezelligheid met muziek en lekker eten. Een exact programma is vooralsnog niet bekend, maar je kunt in ieder geval rekenen op de WTF Tours. Deze tours zijn Silent Tours: via een koptelefoon leer je van alles over de verschillende dranken die tijdens het festival aangeboden worden.
Er is voor elk wat wils: als je bijvoorbeeld nieuw bent in de wereld van whisky kun je kiezen voor de tour voor beginnende whiskyliefhebbers. De tours staan los van het festival, dus wil je een tour volgen dan moet je daar een apart ticket voor bestellen.

Welke standhouders zijn al bekend?

Als je geen tour wil volgen, maar toch niet helemaal zeker bent welke dranken nou voor jou geschikt zijn, kun je natuurlijk de verschillende standhouders om hulp vragen. Benieuwd welke standhouders van de partij zijn? We zetten ze voor je op een rijtje:
De komende tijd komen er nog veel meer namen bij, dus hou vooral de site van WTF in de gaten.

POPULAIR NIEUWS