Early bird tickets Whisky Tasting Festival Utrecht bijna uitverkocht

Nieuws
maandag, 10 april 2023 om 13:30
wtf
Ben jij van plan om naar WTF gaan, wees er dan snel bij als je de goedkoopste tickets op de kop wilt tikken. De early bird tickets van het Whisky Tasting Festival Utrecht zijn namelijk bijna uitverkocht.
Early bird, het betekent letterlijk: voor de vroege vogels. Vaak zijn er voor concerten en festivals in een vroege fase een beperkt aantal kaarten te koop voor een lagere prijs dan de reguliere. De vroege vogels profiteren op die manier van maximale korting. Koop hier je kaarten

WTF Festival Utrecht 2023 Early Bird tickets ook bijna op

Niet alleen de festivalbottelingen van Whisky Tasting Festival 2023 gaan hard, zoals we eerder al deze week meldden. Ook de Early Bird tickets voor het festival op 16 september 2023 vliegen dus de deur uit. Er is nog maar een ‘heel beperkt aantal’ tickets beschikbaar en een Early Bird ticket geeft je 5 euro korting op de originele ticketprijs van 44,99 euro (inclusief servicekosten). Houd overigens Whisky Monkeys in de gaten, want binnenkort kun je bij ons nog tickets winnen.

Wanneer is Whisky Tasting Festival Utrecht?

Het Whisky Tasting Festival Utrecht vindt plaats op zaterdag 16 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op dit festival is er niet alleen aandacht voor whisky, maar ook dranken als gin en rum. Dit zijn alle standhouders die tot dusver bevestigd zijn.  Een deel van de whisky’s en andere dranken kunnen ‘gratis’ geproefd worden en zitten inbegrepen in de prijs van een ticket. De rest moet bijbetaald worden. Op de website staat het volgende: ‘. Slechts een deel is te proeven zonder bijbetaling. Kost een fles in de winkel meer dan 50 euro, reken dan op een faire bijdrage. Daarvoor kan je tijdens het festival munten kopen.’
Naar welk festival ga jij toe dit jaar? Eén ding is zeker en dat is dat het whiskyfestival geopend is. Het is hartstikke leuk om whisky's te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten!
Dit artikel is bijgewerkt op 10 april 2023.