Gall stunt deze dagen met whiskydeal van één specifiek merk

Nieuws
vrijdag, 12 juli 2024 om 8:00
fettercairn 16 years
Bij Gall & Gall kun je nu tijdelijk Fettercain whisky met korting scoren
Zoek jij nog een mooie fles whisky van Fettercairn? Dan is dit je kans. Want Gall & Gall heeft momenteel een actie lopen waarbij de whiskyflessen van dit merk goedkoper op de kop getikt kunnen worden.

Schotse roots in het logo van Fettercairn

Fettercairn is Schotse whisky. De distilleerderij is opgericht in 1824 en is, zoals zoveel distilleerderijen, tussendoor gesloten geweest. Nu wordt er alweer jarenlang whisky geproduceerd. Het kernassortiment van Fettercairn bestaat uit whisky's van 12, 16, 22 en 24 jaar oud. De flessen ogen chique en laten zich herkennen door de afbeelding van een eenhoorn, het nationale dier van Schotland.  

Welke Fettercairn whisky's zijn er in de aanbieding?

De aanbieding van Gall & Gall loopt slechts een par dagen, vanaf gisteren tot en met zondag. In totaal maken zes whisky’s onderdeel uit van de actie. Er zit voor elke portemonnee wat tussen. De goedkoopste whisky is namelijk net iets minder dan vier tientjes en mensen die echt willen uitpakken, kunnen dat doen met een 18-jarige whisky voor iets meer dan 180 euro.
Dit zijn alle aanbiedingen op een rij.
Heb jij weleens een Fettercairn whisky gedronken? Zo ja, welke kun je aanraden aan onze lezers? Laat het gerust weten in de reacties hieronder.
Wist je dat we regelmatig mooie whisky's recenseren? Bekijk onze review pagina voor een overzicht. Zo hadden we als een van de eersten in Nederland de recensie van Kingsbarns Coaltown. Die kun je hieronder lezen.

POPULAIR NIEUWS