Geliefde whisky om in te investeren kan op deze manier tóch nog geproefd worden

Nieuws
maandag, 13 mei 2024 om 9:00
rogia gender reveal
Whisky geeks hoeven niet altijd allerlei whiskyflessen zelf in huis te hebben, maar willen wél de tong strelen, oftewel veel mooie nieuwe drams proeven. Er is nog een mogelijkheid om de nieuwe Rogia whisky te proeven.
Onlangs berichtten we dat er sneller dan verwacht een nieuwe Rogia whisky op de markt komt van Brugse Whisky Company. Het gaat om de expressie Rogia Gender Reveal die speciaal gelanceerd wordt, omdat master distiller Thibaut de Meyer vader wordt.
Copita Whiskyglas - Glencairn Crystal Scotland Image
Copita Whiskyglas - Glencairn Crystal Scotland
EUR18.95
Op voorraad
Koop op bol.
De whisky komt zeer gelimiteerd op de markt, blijkt een goed investeringsobject te zijn én was dan ook snel uitverkocht. Anthony Van Sele, eigenaar van Arranthony Moray, rook zijn kans en besloot samples te verkopen.

Een Rogia whisky sample 

Geïnteresseerden kunnen voor 10 euro een sample kopen. Op Facebook schrijft hij: ' Aangezien we weten dat slechts weinige flesjes zullen opengaan bieden we samples aan van de nieuwe Brugse Whisky Gender Reveal ... 10 euro voor 25ml tube. ' Bestellen kan via zijn website.
Van Sele is zelf in ieder geval erg blij met de samples die hij aanbiedt en vindt het zonde als goede whisky's dicht blijven. Zo laat hij in een exclusieve reactie aan Whisky Monkeys het volgende weten:

'Eigenlijk wel zonde'

'Doordat er maar 113 flessen zijn gemaakt en deze extreem gewild zijn als verzamelobject, wou ik toch een flesje opendoen en mijn klanten de kans geven om deze eens te kunnen proeven. Ik verwacht dat de overgrote meerderheid van deze flessen verzameld zal worden en nooit zal opengaan ... eigenlijk wel zonde als je weet wat voor een prachtige dram in dit flesje zit ...'
Voor Belgen geldt dat de verzending opgestuurd kan worden voor 6 euro naar een DPD ophaalpunt of 7,50 euro voor een verzending naar huis. Er wordt niet naar Nederland gestuurd. Nederlanders kunnen bij interesse de sample ophalen in België of op een whiskyfestival waar van Sele aanwezig is.

Whiskyfestivals in Nederland en België

Er komen nog allerlei leuke whiskyfestivals aan. Check hier onze kalender voor Nederland en hier onze kalender voor België.

POPULAIR NIEUWS