Stel je vraag aan deze master distiller en win een unieke whisky prijs

Rubrieken
vrijdag, 10 mei 2024 om 7:00
thy whisky
Denemarken is niet alleen het land waar Mads Mikkelsen en LEGO vandaan komen, maar waar ook hard aan whiskymerken wordt gewerkt. Eén van die merken is Thy whisky. Jij maakt nu kans op een hele gave en unieke whisky prijs.
Let op, want we hebben iets leuks bedacht samen met Hogshead Imports. We willen namelijk iets gaafs doen, waarin jij voor een paar seconden journalist mag spelen en gewoon de whisky nerd in je mag activeren.

Win-win

Wij willen namelijk graag samen mét jou meer te weten komen over Thy whisky. En daar hebben we meteen een leuke prijsvraag aan gekoppeld, win-win, toch?
Thy whisky zet snelle stappen in de whisky-industrie. Je hebt er onlangs al van alles over kunnen lezen in onze Distilleerderij Donderdag. Heb je dat gemist? Lees het artikel dan nog eens rustig door, want zo kom je meer te weten over dit prachtige merk.

Stuur je vraag door

Wie is één van de belangrijkste personen in een distilleerderij? De master distiller. Hij is degene die als een ware yoda misschien wel magie creeëert en dat met enkel natuurlijke producten als basis. Best knap, toch? De master distiller van Thy whisky is Jakob Stjernholm en wij willen samen met jou meer van hem te weten komen.
Wie is hij? Waar haalt hij zijn kennis of inspiratie vandaan? Wat moeten mensen echt niet doen als hij aan het werk is? Wat betekent Thy? Welke whiskyplannen zijn er? Hoe leeft hij voor granen? Hoe is de concurrentie? Wat zou jij allemaal willen weten?
Wij gaan alle gestelde vragen bundelen en naar Stjernholm sturen en daar zal dan een interview uit voortkomen. Gaaf toch? Dan komt er dus op een gegeven moment een artikel online waar jij een beetje bij betrokken bent! Dus klim in de pen en stuur je vraag door, dat mag hieronder of via de e-mail ([email protected] - maar bij voorkeur onder dit artikel).

Whisky masterclass om niet te missen

Wat zit er in voor jou? Een gave prijs! Want Jakob Stjernholm gaat een online masterclass geven waarin hij een groepje mensen zijn whisky’s laat proeven en tekst en uitleg geeft. Iets wat je dus online vanuit je luie stoel kan volgen. Gaaf toch?
Om daarvoor kans te maken zal Hogshead Imports je een pakket sturen met daarin 7 whisky’s en een tasting glas. Je weet het: zo'n glas brengt de mooiste herinneringen met zich mee. De tasting vindt plaats op 31 mei. Mocht je nou niet willen of kunnen, zouden we het zeer leuk vinden als je alsnog een vraag wilt insturen. Want hoe meer mensen, hoe beter!
Als je wél kans wilt maken op die prijs: vermeld dan bij je vraag dat je graag kans maakt en dan loten we uit alle deelnemers twee winnaars. Deze zal over twee weken bekend worden gemaakt. Succes.
Geen 18? Geen alcohol.
Mede mogelijk gemaakt door Hogshead Imports.

POPULAIR NIEUWS