Heemskerk krijgt een tweede editie van Trip to Whiskyland

Nieuws
dinsdag, 09 april 2024 om 12:00
festival foto
Misschien heb je er al weleens van gehoord, misschien ook niet. Maar in Heemskerk vindt er een festival dat plaats met de naam Trip to Whiskyland. Ook dit jaar zal de stad omgetoverd wordt tot drankenfestijn. Tijd voor een feestje?
Vorig jaar vond het eerste festival plaats in Heemkerk en dat wordt dit jaar nog eens dunnetjes over gedaan. Trip to Whiskyland vindt op 20 september voor de tweede keer plaats in Heemskerk. De organisatie heeft geleerd van de eerste editie en voert dan ook wat veranderingen door voor september.

Cocktails aanwezig

Zo laat Peter Linting, een van de organisatoren van het festival, aan Whisky Monkeys weten: ‘Wat er anders is, is dat er nu cocktails bij zijn voor vrouwen of mannen die geen whisky drinken. Ook veranderen we wat standhouders.’
Naast de godendrank zijn er dus andere dranken aanwezig, waaronder ook rum. Hoewel de naam Trip to Whiskyland is, gaat het festival in Heemskerk, iets meer de breedte in.

Meer informatie over Trip to whiskyland

Tickets voor het festival kosten 40 euro per stuk en zijn te koop via de officiële website. Het festival vindt plaats op vrijdagavond 20 september, van vijf uur ’s middags tot en met negen uur ’s avonds.
Welke standhouders precies aanwezig zijn, is nog niet bekendgemaakt.
Ook weet de organisatie nog niet of er iets speciaals komt voor bezoekers, zoals een festival botteling.

Meer festival plezier

Meer weten over het festivalseizoen? Bekijk dan eens onze whiskyfestivalkalender voor Nederland of België. Of lees eens ons laatste verslag door. Zo was Hessel afgelopen weekend aanwezig in Haarlem, waar hij een hoop enthousiaste mensen ontmoette.
Zo schreef hij: ‘Lieverdink omschrijft de dram die hij in zijn hand heeft als 'een beuker van 50 procent.’ Hij drinkt graag wijn en weet daar veel van, maar whisky is nieuw en interessant. Voor de jonge Haarlemmer is deze avond een zoektocht naar zoete verrassingen.’
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.