Hier vind je al onze recensies van de Diageo Special Releases 2023

Nieuws
dinsdag, 24 oktober 2023 om 13:00
diageo special releases 2023
Ieder jaar komt Diageo met special releases op de markt: flessen whisky van bekende merken, zoals Talisker en Lagavulin, die net even iets extra’s doen. Afgelopen week hebben we aandacht besteed aan deze nieuwe serie. Mocht je iets gemist hebben, zetten we alles nog even op een rij.
Op Whisky Monkeys regent het feest met de special releases. We trapten de review-reeks af met de nieuwe whisky, de Roseisle. Een whisky die je normaal gesproken alleen in blends ziet. Voor veel whisky drinkers was dit dan ook een fles om naar uit te kijken. Een andere fles die bijzonder is, is de Glenkinchie van 27 jaar oud, omdat daar maar 500 flessen van op de markt zijn gebracht. Uiteraard is er een wat hoger prijskaartje bij een oudere whisky.

Diageo gaat voor Spirited Xchange met de special releases 2023

Het thema dit jaar van de special releases is Spirited Xchange, iets wat goed duidelijk werd gemaakt tijdens de lancering van de nieuwe whiskyflessen. Elke fles werd onlangs op uiterst bijzondere wijze gepresenteerd. Hoe dan ook, er zit voor iedereen wel wat leuks tussen dit jaar.
Dit is een overzicht van alle Diageo special releases reviews:

Whisky Monkeys Proeft video al bekeken?

Wist je dat we ook een eerste Whisky Monkeys video hebben gemaakt waarin we met meerdere redactieleden de whisky's proeven en leuke vragen beantwoorden? Bekijk hier het resultaat. Zo weet jij wat misschien een leuke fles is om aan iemand cadeau te geven tijdens de kerstdagen of misschien wel voor jezelf. Want waarom zou je geen flesje whisky aanjezelf mogen geven tijdens kerst, nietwaar? Gewoon inpakken en onder de boom doen.
Hier lees je hoe je een heerlijke whisky cocktail kunt maken.

POPULAIR NIEUWS