Jura whisky organiseert prijsvraag met uitgebreid whiskydiner ter waarde van 1000 euro

Nieuws
door Monkey
dinsdag, 24 oktober 2023 om 11:00
jura bourbon cask whisky monkeys 3
Stel je eens voor dat het buiten vriest, maar dat jij en je vrienden er heerlijk warm bij zitten met een bord heerlijk eten en een glas Jura whisky. Dat is precies wat je nu kunt winnen tijdens de Jura Community Nights wedstrijd.
Zet bij de avond van donderdag 25 januari maar alvast een kruisje in je agenda, want dan organiseert Jura een geheel verzorgde avond voor whiskyliefhebbers. Op een paar kilometer rijden vanaf Amsterdam ligt Studio Wim Verzantvoort, een prachtig landgoed in Naarden. Deze locatie zal het toneel vormen voor een kennismaking met het eiland Jura en zijn whisky’s tijdens een heerlijk diner. En daar kunnen jij en drie van je vrienden bij zijn dankzij de Jura Community Nights wedstrijd.
Bekijk hieronder in vogelvlucht hoe een Jura Community Night eruit ziet.

Hoe kun je meedoen met de Jura whisky Community Nights wedstrijd?

Meedoen met de wedstrijd is makkelijk. Ga naar de Jura Nights website en beantwoord de volgende vragen:
  • Hoeveel inwoners heeft het eiland Jura?
  • Waarom verdienen jij en je drie vrienden een avond met Jura Whisky?
Vul vervolgens de rest van je gegevens in op dewebsite en zorg er in elk geval voor dat jij en je drie vrienden beschikbaar zijn op 25 januari 2024 tussen 17:30 en 22:00 uur. Let er ook op dat jullie allemaal ouder zijn dan 18 jaar.
Hoewel deze prijsvraag niet door ons georganiseerd is, kun je het antwoord wel op onze website terugvinden. Zo hebben we de Jura distilleerderij in onze Distilleerderij Donderdag nog uitgebreid besproken.

Wanneer worden de prijswinnaars van deze Jura prijsvraag bekendgemaakt?

Als je meegedaan hebt is het wachten begonnen. De wedstrijd loopt tot en met 31 december 2023. Daarna zullen de winnaars uiterlijk op 7 januari bekendgemaakt worden met een bericht via de telefoon of via e-mail. Wie weet zit jij begin volgend jaar wel te genieten met je vrienden.
Mocht je niet in de prijzen vallen bij deze Jura Community Nights prijsvraag, dan kun je altijd onze website in de gaten houden. Wij geven regelmatig toffe prijzen weg in onze prijsvragen.

POPULAIR NIEUWS