Laatste flessen gelimiteerde Wolfcraig 30 Year Old Premium Blend te koop

Laatste flessen gelimiteerde Wolfcraig 30 Year Old Premium Blend te koop

Wolfcraig kwam even geleden met de aankondiging van de Wolfcraig 30 Year Old Premium Blend. De whisky is gelimiteerd tot 1400 flessen en daarvan is het meeste al verkocht. Mocht je nog een fles willen hebben, dan moet je snel je slag gaan. De laatste flessen gaan namelijk over de toonbank.

Richard Paterson en Ian MacMillan, de meesterblenders van Wolfcraig, hebben samengewerkt om hun unieke stijl te combineren in Wolfcraig 30 Year Old Premium Blend. Het leverde de gelimiteerde release op die beide heren trots presenteren. Paterson omschrijft de whisky als ‘een zeldzame en luxueuze drank die de whisky connaisseur een unieke ervaring gaat geven’.

Maar dat geldt natuurlijk alleen als je een fles weet te bemachtigen, want die zijn nagenoeg uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er nog ongeveer 250 flessen te koop, maar de teller kan aan het einde van het weekend zomaar op nul staan.

Wat is Wolfcraig 30 Year Old Premium Blend?

De gelimiteerde Wolfcraig whisky heeft gerijpt in Pedro Ximénez sherryvaten en is gebotteld op 46,3 procent alcohol. De whisky is licht goud van kleur en heeft een neus van karamel, honing en een hint van citrus en ananas. Op de tong geeft de whisky tonen van sinaasappel, appel, vanille, crème brûlée en toffee, terwijl de afdronk je onder andere espresso en gember laat proeven.

De limited edition whisky is niet zomaar voor iedereen te koop, maar is exclusief beschikbaar voor Wolfpack leden. Voor een dergelijk lidmaatschap bij de distilleerderij betaal je eenmalig een bedrag, van minimaal 235 pond. Daar krijg je dan wel een fles Wolfcraig Founders Reserve voor (die moet je wel nog apart in je winkelwagen stoppen), 5 procent korting op Wolfcraig whisky en een copita glas met een Wolfcraig logo. De gelimiteerde whisky kun je met dit lidmaatschap op zak kopen voor 425 pond (exclusief 5 procent korting).

Lees meer over:
Limited Edition

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties