Laatste paar tickets nog te koop voor Loods of whisky in Groningen

Nieuws
maandag, 27 november 2023 om 9:00
whiskyfestival
Mocht je op 3 december nog niets te doen hebben en naar het mooie Groningen in het noorden willen, dan geven we nog een extra reden om dit vooral te doen. Aankomende zaterdag vindt daar namelijk een whiskyfestival plaats en de laatste tickets daarvoor zijn in de verkoop gegaan.
Dat betekent dat het festival, genaamd Loods of Whisky, bijna uitverkocht is. Het is het eerste festival in Groningen dat georganiseerd wordt door Petra Brouwer, al jaren een whiskyfanaat en ook werkzaam als brand ambassador voor PerfectDram. Anderen kennen haar wellicht onder de nickname Women Into Whisky.

Wie zijn er aanwezig bij Loods of whisky?

Groningen heeft aan begin van het jaar een driedaags grootschalig festival. Al mag Loods of whisky niet onderschat worden. Brouwer heeft meteen diverse standhouders aan boord gekregen waar genoeg mensen op af zullen komen. Zoals is de Nederlandse distilleerderij Cley van de partij, waar onder andere Sjoerd Tjio van Monk Whisky (tevens in Groningen) fan van is. Andere aanwezigen zijn onder andere Spirits & Chocolates en SMWS. Dat laatste komt ook niet uit de lucht vallen. Zo is De Toeter één van de partnerbars van SMWS.
Er zijn diverse tickets te koop die vermeld worden als ‘meat’, ‘fish’ en ‘veggie’. Alle opties vind je terug op deze pagina.

Spreek Jan-Marc aan

De prijs van een ticket start vanaf 42,50 euro. Daar komen nog wel servicekosten overheen. Onze Whisky Monkey Jan-Marc zal overigens ook aanwezig zijn om verslag te doen van het festival. Dus trek hem vooral aan zijn spreekwoordelijk jasje als je hem iets leuks te vertellen hebt en misschien wel in het verslag wilt staan.
Over Groningen gesproken: wist je dat hier nog veel meer unieke whisky dingen te beleven zijn? Zo is Tres Bien er ook gevestigd, waar bijvoorbeeld whisky bonbons gemaakt worden. Dit gebeurt niet als ganache, maar de godendrank zit nog vloeibaar het de chocolade. Een hele beleving!

POPULAIR NIEUWS