Met deze whisky hout dispenser creëer jij je eigen minibar

Nieuws
maandag, 08 januari 2024 om 13:00
dispenser
Je hebt het vaak genoeg gezien als je in een bar was: een fles drank op de kop aan een tap, zodat er eenvoudig wat drinken uit gehaald kon worden. Dit staat ook wel bekend als dispenser. We hebben een whisky hout dispenser in de aanbieding gezien.
Soms is het leuk om toffe items op internet te delen, nietwaar? Wat je met zo’n dispenser kunt doen, is namelijk je eigen minibar in huis maken. Hoe leuk is dat? Stel dat je een avondje (whisky) cocktails wilt maken met vrienden, kun je een paar mooi flessen op de kop zetten en kan het feest beginnen.

Whisky's op de kop

De whisky hout dispenser is te koop bij Mini in the box en op één van de foto’s staat er een paar whiskyflessen afgebeeld:
  • Jameson
  • Jack Daniel’s
  • Maker’s Mark
Hoewel je Jameson bijvoorbeeld ook neat zou kunnen drinken, zijn het een paar mooie whisky’s om een cocktail mee te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een whisky sour?
Enfin, terug naar de dispenser. Deze is nu in de aanbieding voor 71,24 euro. Normaal gesproken kost de dispenser 142,47 euro.
Let wel op waar je precies voor kiest. Want de prijs van 71,24 euro is geldig voor één fles. Elke keer als je een kraantje meer wilt, betaal je iets meer.

Per fles iets meer kosten

Dit zijn dan de prijzen:
  • Een kraantje: geen extra kosten
  • Twee kraantjes: 7,13 euro extra
  • Drie kraantjes: 14,24 extra

Doe niets geks met luxere whisky's

Zorg er wel voor dat het whisky’s zijn die niet een lang leven beschoren hebben. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een whisky-karaf. Het zijn extra tools die leuk zijn en leuk voor het oog zijn, maar meer zijn voor whisky’s die snel opgaan. Houd een dure whisky waar je langer mee gaat doen vooral in de fles zitten en doe daar niets geks mee. Meer over luxe whisky's vind je op deze pagina.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS