Nieuw boek A Passion for Whisky gaat over 13 distilleerderijen op Islay

Nieuws
vrijdag, 21 juli 2023 om 17:00
boekenkast
Het is weer tijd om een nieuw whiskyboek aan te kondigen. Op 12 oktober verschijnt namelijk het boek A Passion for Whisky. Het boek gaat over de Schotse eilanden en kan inmiddels in de pre-order gezet worden.
Het boek draagt de subtitel How the Tiny Scottisch Island of Islay Creates Malts that Captivate the World. De auteur van het boek is Ian Wisniewski, die in 2019 met het boek The Whisky Dictionary op de proppen kwam. Een A tot Z over whisky.

Waar gaat A Passion for Whisky over?

A Passion for Whisky kan al voorbesteld worden bij bol.com voor 27,49 euro als hardcover of 16,99 als e-book. In de omschrijving staat onder meer het volgende:
‘Individuele profielen van de 13 distilleerderijen van Islay bevatten proefnotities voor geselecteerde malts die het ongelooflijke scala aan geproduceerde geturfde stijlen illustreren, samen met een gedeelte over proeftechnieken, waardoor dit een onmisbare gids is voor liefhebbers van Schotse whisky.’
Wisniewski is een iemand die regelmatig publiceert over eten, drinken en reizen, waarbij hij gespecialiseerd is in whisky. In het verleden heeft hij nog veel meer whiskyboekeng geschreven. Zo schreef hij Malt Whisky, Classic Malt Whisky en meer. Bekijk hier een overzicht van zijn boeken. Daarnaast heeft hij samen met iemand anders een boek over vodka geschreven.
Wist je dat wij ook een keer onze whiskyboeken tips op een rij gezet hebben?

Hele week prijzen winnen op Whisky Monkeys!

Vergeet niet mee te doen aan onze prijsvragen. Omdat Whisky Monkeys een half jaar bestaat hebben we een week lang steeds een nieuwe prijsvraag op de website staan. Kijk dus vooral of er iets leuks bij zit en doe mee. Er zit van alles tussen, van glazen tot aan een boek en andere items!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties