Win te gekke gratis Jan Beek whisky glazen (prijzenfestijn dag 3!)

Rubrieken
woensdag, 19 juli 2023 om 17:00
jan beek
He regent deze week prijzen hier op Whisky Monkeys omdat we een half jaar bestaan. Nadat je Penderyn goodies en Barrel Tea kon winnen is het vandaag tijd voor de derde prijsvraag. Vandaag maak je kans op glazen van Jan Beek!
Hoe drink je je whisky? Het liefst in een beetje een tof whiskyglas. Jan Beek van Beek Spirits heeft zijn eigen whiskyglazen en in samenwerking met hem mogen we dan ook zes te gekke Beek glaasjes weggeven.
Jan Beek is een onafhankelijke bottelaar die heerlijke dranken maakt. Zo heeft hij naast whisky nog een heel assortiment aan andere dranken. Wat dacht je van Speculaaslikeur, Amaretto, Limoncello of Sinaasappellikeur? Neem vooral een kijkje op de officiële website. De laatste drank die hij recent onthulde is een rum gefinisht op een whiskyvat, een Edradour whiskyvat om precies te zijn.

Hoe win ik de gratis Jan Beek whiskyglazen?

Om kans te maken op de whiskyglazen dien je twee dingen te doen. Antwoord geven op een vraag én nog ergens een andere reactie achterlaten op de website. Welk artikel dit is bepaal je helemaal zelf.
De vraag luidt: In welke slijterij kun je binnenkort een tweedaagse cursus van Jan Beek volgen?
Het antwoordt op de vraag kun je hier vinden op Whisky Monkeys. De prijsvraagt loopt twee weken. In de tweede week van augustus maken we alle winnaars bekend, dus ook die van de komende dagen. Een week lang kun je hier dus toffe prijzen winnen!

Meer Jan Beek?

Als je meer wilt weten over Jan Beek, lees dan vooral ook ons interview met hem door wat wij eerder dit jaar hadden. Daarin staat onder meer het volgende:
‘Nou, de belangrijkste reden was dat ik een mooie serie wilde maken en dat wilde ik eigenlijk doen bij meneer van Wees. Maar meneer van Wees zag het eigenlijk niet zitten. Hij zei: dat kost te veel tijd.' Dat idee van een hele lijn ontwikkelen kreeg Jan niet uit zijn hoofd, waarop hij naar Patrick van Zuidam ging. Laatstgenoemde was laaiend enthousiast. ‘Hij zei: kom maar. Toen dacht ik, ik ga het zelf doen. Dus ik heb de volgende dag ontslag genomen.’
Check alle prijsvragen in ons overzicht.
* de prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties