Vind je straks de beste whisky cocktails terug in dit boek?

Nieuws
dinsdag, 27 juni 2023 om 13:00
cocktail
Wat is de beste whisky cocktail? Als het goed is kun jij dat straks opzoeken in World Cocktail Atlas, een nieuw boek dat eraan komt en alvast te bestellen is bij bol.com.
Als de zon hard schijnt en jij een verkoelend drankje zoekt, is de kans groot dat jij niet voor een pure whisky gaat. Een whisky cocktail daarentegen kan behoorlijk lekker zijn!
Op 14 september verschijnt World Cocktail Atlas – Travel The World of Drinks Without Leaving Home, geschreven door Olly Smith. Het boek zal 230 cocktail recepten bevatten. Dit boek richt zich op cocktails in de breedste zin van het woord, dus zeker geen whisky only boek. Maar we twijfelen er niet aan dat deze prachtige drank in het boek vertegenwoordigd zal zijn.

Wat staat er allemaal in het boek?

De omschrijving van bol.com meldt het volgende over het boek:
'In zijn World Cocktail Atlas serveert Olly Smith de beste cocktailrecepten die de wereld te bieden heeft. Van de op de verboden geïnspireerde speakeasy-drankjes van de VS tot de kunst van de Japanse Izakaya, Italiaanse spritzes en amaro, Mexicaanse margarita’s, Koreaanse soju-sippers, Singaporese slings en West-Indische rum punches, elk land heeft zijn eigen kenmerkende brouwsels.’
Het boek is gerangschikt per regio. Zo staat er bijvoorbeeld ‘Reis door Amerika met een Reverse Manhattan.’ Amerika is een land waar een echte cocktail cultuur heerst, eentje waar de eigenaar van de J.D. Williams Bar, Daniel Watts, zich deels door heeft laten beïnvloeden zoals je in ons interview kunt lezen.

Pre-order het boek alvast

De World Cocktail Atlas komt uit als hardcover voor 24,72 en als e-book voor 12,99 euro.
Meer weten over cocktails? We schrijven geregeld over whisky en cocktails. Een leuk artikel is bijvoorbeeld de beste whisky-cocktail tips van de maker van Willem's Whisky of een recente Food & Drinks om een simpele cocktail met whisky te maken.

POPULAIR NIEUWS