Online Chichibu tasting bij Usquebaugh Society

Nieuws
maandag, 10 april 2023 om 9:00
chichibu
Zin in een online Chichibu tasting? De onafhankelijke Nederlandse whiskyvereniging Usquebaugh Society organiseert regelmatig tastings voor haar leden. Binnenkort vindt er een online tasting plaats, waarbij allerlei Chichibu whisky's geproefd kunnen worden.
De Chichibu whisky tasting die Usquebaugh Society organiseert is in samenwerking met Salud Distribution. Dit is de distributeur van een scala aan internationale whisky's zoals de Japanse Chichibu Whisky, de Australische Starward Whisky, de Deense Stauning en de Canadese Signal Hill Whisky. Salud zal voor alle leden van de vereniging die meedoen aan de tasting een mooi pakket maken dat vervolgens opgestuurd wordt, waarna online gezamenlijk geproefd kan worden.

Wat kost de online Chichibu tasting?

Let wel, er is beperkt plek voor mensen om mee te doen met de tasting. Er is ruimte voor 35 personen en de prijs is 125 euro (inclusief verzendkosten) per persoon. Om mee te doen dien je wel lid te zijn van Usquebaugh Society. De vereniging zoekt nog leden en een lidmaatschap kost slechts 15 euro per jaar. Via deze website kun je je aanmelden. De datum van de online Chichibu tasting is op 31 mei om acht uur 's avonds.

Wat is er te proeven tijdens de online Chichibu tasting ?

Dit zijn de whisky's die te proeven zijn:
De laatste twee flessen zijn de onlangs uitgekomen whisky's in de 7even Gods of Furtune reeks van de Japanse distilleerderij. Het zijn beide limited edition flessen die schaars zijn in ons land. De Chichibu flessen zijn op het moment van schrijven wel te koop bij Drankdozijn voor bijna 2000 euro per stuk. 
Leden van Usquebaugh Society die deelnemen aan de tasting mogen overigens niet alleen de zes Chichibu whisky's verwachten, maar krijgen ook een leuk Chichibu extraatje mee gestuurd. Dat kan bijvoorbeeld een gelimiteerd t-shirt zijn of een glas, maar de vereniging verklapt niet wat deze verrassing is.

POPULAIR NIEUWS