Opvallend nieuws: een crash met een auto en dan gratis whisky krijgen

Nieuws
woensdag, 27 maart 2024 om 7:00
ned whisky
Opvallend nieuws uit de sportwereld. Afgelopen weekend werd er geracet in Melbourne. Er vond een crash plaats tussen racers Cameron Waters en Matt Payne, maar dat eindigde niet dramatisch. Sterker nog, één van de sponsoren is een whiskymerk en besloot met humor te reageren.
Bij de crash van coureurs. denk je niet meteen aan godendrank. Toch gebeurt het nu wel in de V8 racewereld. Bijzonder is helemaal dat er een link is na een crash en gratis drank. Niet een combinatie die je vaak tegen zal komen.

'Soms gaat het op jouw manier, soms niet'

Zo is op Autosport te lezen dat Ned Whisky één van de sponsoren is van Matt Payne. Het bedrijf heeft een brief geschreven aan de concurrent, namelijk Cameron Waters. Dit is de brief vertaald:
‘Beste Cam Waters, een open brief van Ned Whisky Goedendag. Cam! We hopen dat het goed met je gaat. Een geweldig weekend tijdens de Australische Grand Prix. Wij waren verheugd om jou en onze jongen Matt Payne op de eerste startrij te zien staan voor de race van vanavond! Van Matt was het een geweldig move om achterop het circuit de leiding te pakken maar helaas werd het aan het einde van die ronde allemaal een beetje rommelig.
Zie je bij Ned Whisky houden we ervan gepassioneerd, moedig en gedurfd te zijn. Soms gaat het op jouw manier, soms niet. Daarom heeft onze whisky smaken van honing, vanille, karamel en geen zoute tranen. Misschien als je de volgende keer achter iemand rijdt die van zijn racelijn afwijkt verwacht dan niet dat ze weten wat je allemaal gaat doen. Maar goed dit is racen we gaan door en we zien je voor de rest van het weekend. Gebruik de SaltyCam Code voor gratis verzending in heel Australië. Wij versturen je in ieder geval een fles maatje.’

Verwijst whisky naar Ned Kelly?

Voor degenen die nog nooit gehoord hebben van Ned Whisky: dit is een whisky die uit Australië komt. De foto’s op de fles doen vermoeden dat de whisky vernoemd is naar Ned Kelly, die beschouwd wordt als een held in Australië. Eerder vertolkte Heath Ledger deze man in de film Ned Kelly.
Wist je dat er ook een Formule 1 team met een sponsor uit de whisky-wereld rondrijdt?
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS