The Macallan Reflexion is hier nog te koop

Nieuws
zaterdag, 30 maart 2024 om 8:00
the macallan reflexion
Wie op zoek is naar een gelimiteerde whisky, in een luxe jasje en tegen een aanbieding, heeft geluk. The Macallan Reflexion is nu opgedoken en te koop voor 1350 euro. De whisky is bijna overal uitverkocht.
The Macallan Reflexion is onderdeel van The Master Decanter series en is qua design om door een ringetje te halen. De fles is zeer elegant en de whisky wordt geleverd in een luxe verpakking. Er is aan alles gedacht, zelfs de dop (laatste foto) van deze whisky is bijzonder. Waar je van een mooie dram een hele avond van kunt genieten, kun je minstens een paar minuten naar deze dop staren.

Whisky smaakt vol en krachtig

De fles is nu opgedoken bij Topdrinks en meteen te bestellen, waar de godendrank elders is uitverkocht. SlijterijSalut heeft de whisky bijvoorbeeld niet meer op voorraad, maar geeft wel een beschrijving van de fles:
‘De whisky rijpte volledig op sherryvaten, waarvan een belangrijk deel uit hogsheads bestond. Door het kleinere formaat van deze vaten ontstaat er een intensiever houtcontact, hetgeen zich vertaalt in de smaak, vol en krachtig. Reflexion is verpakt in een prachtige hoekige fles, waarvan de facetten de diepe kleur van de whisky goed doen uitkomen’
De dram heeft weliswaar geen leeftijdsaanduiding, maar wel is bekend dat het distillaat afkomstig ergens tussen 1970 en 1990. Daardoor gaat het dus om een oude whisky.

Waar is The Macallan Refexion te koop?

De whisky is te koop bij Topdrinks voor 1350 euro. Bestellen kan hier.
Hoewel er staat dat het afgeprijsd is en de originele prijs 1750 euro was, is dat een beetje onzin. De originele prijs van de whisky lag namelijk lager. Even goed is het voor nu een gunstige prijs omdat de whisky dus niet zo makkelijk te krijgen is of voor meer geld wordt aangeboden.
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS