Viking liefhebbers opgelet: Gall & Gall stunt met whisky weekend deal voor één merk

Nieuws
vrijdag, 19 juli 2024 om 8:00
highland park dragon legend
Schuilt er in jou een viking of ben je gewoon dol op verhalen over de Noormannen uit Noorwegen? Dan is het whiskymerk Highland Park wel wat voor je. Gall & Gall heeft dit weekend een actie lopen waarbij deze whiskyflessen goedkoper in huis te halen zijn, waaronder een 25-jarige expressie.
Vorige week had Gall & Gall vier dagen lang een actie lopen waarbij één specifiek merk in de aanbieding was, namelijk Fettercairn. Dat trucje wordt nu opnieuw gedaan, maar dan met een ander merk. Deze dagen staat Highland Park in de spotlight.

Het oog wil ook wat

De Highland Park distilleerderij staat – hoe kan het ook anders – in de Highlands van Schotland. De flessen zijn herkenbaar aan het logo, het reliëf op de fles, de verpakkingen en alle verwijzingen naar de Noorse mythologie. Het vermaak van dit merk begint dan ook al vaak bij het oog, nog voordat er geproefd is.

Wat is er in de aanbieding?

Gall & Gall heeft een aanbieding lopen op een aantal Highland Park flessen. Deze aanbieding is gisteren begonnen en is geldig tot en met aankomende zondag. Het betreft dus een weekenddeal. Dit zijn alle flessen die meedoen aan de actie:
Zoals te zien is, zijn cadeauverpakkingen met glazen erbij uitgesloten van deelname. Op dit moment zijn alle whisky's online nog voorradig, inclusief de 21-jarige en de 25-jarige variant.
Wist je dat er een actrice uit Game of Thrones samen heeft gewerkt met Highland Park en zij een reclamefilmpje heeft opgenomen van het bekende whiskymerk? Je leest er alles over in dit artikel.
Meer weten wat we over Highland Park geschreven hebben? Bekijk dan ons overzicht.
Norse Mythology: The Gods, Goddesses, and Heroes Handbook Image
Norse Mythology: The Gods, Goddesses, and Heroes Handbook
EUR15.2
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS