Waarom is deze beroemde Brit gespot met whisky?

Nieuws
maandag, 11 maart 2024 om 16:00
pub
Er is de afgelopen tijd behoorlijk wat de doen om prins William en Kate Middleton, de prins en prinses van Wales. Middleton is al een hele tijd niet gezien, wat leidt tot de nodige geruchten. Nu wordt er olie op het vuur gegooid doordat de prins whisky en shots heeft gedronken in een bar. Zo meldt The Sun.
Het Britse koningshuis is er maar druk mee. Terwijl de vrouw van William het middelpunt van allerlei geruchten is omdat ze al een hele tijd niet meer gezien is, lijkt de prins van Wales zich prima te vermaken. De toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk is namelijk gespot, terwijl hij bier en whisky dronk in een hangplek voor beroemdheden in Wrexham, Wales.
Hij zou daar in een bar flink gedronken hebben met Rob McElhenney, een acteur die bekend is van zijn rol als Mac in It’s Always Sunny in Philadelphia. Er zijn beelden geschoten van de prins van Wales als hij met McElhenney bier en de Four Walls whisky van de acteur drinkt. Daarbij maakt de prins behoorlijk wat grappen.

Wat speelt er rondom Kate Middleton?

Op zich is het niet erg dat de prins zich vermaakt, maar het gebeurt op een zeer onhandig moment. De beelden zijn namelijk enkele uren geschoten na een bericht vanuit het paleis in een poging om de geruchten rondom de prinses te laten stoppen. Deze verklaring sluit aan op een eerdere melding vanuit het Britse koningshuis.
Volgens dat bericht gaat het ‘goed’ met de prinses, maar prins William doet anders geloven. De prins heeft volgens The Sun namelijk afgelopen week evenementen afgezegd omdat het helemaal niet goed met haar zou gaan.
Er speelt momenteel veel rondom het koningshuis en een whisky drinkende prins William is een opvallende gebeurtenis.
De prins van Wales zorgt de afgelopen tijd met tegenstrijdig gedrag voor de nodig verwarring. Zeker gezien hij openbare optredens afgezegd heeft na de diagnose van zijn vader Koning Charles III.
Foto: Pixabay
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS