Whisky bijbaantje gezocht? Deze Nederlandse distilleerderij kan wat hulp gebruiken

Nieuws
donderdag, 29 augustus 2024 om 10:00
horstman 3 vaten
Houd je van social media? Ken jij alle ins en outs om mensen te informeren en leuke content te produceren? Dan is de volgende vacature wellicht wat voor jou.
Distilleerderij Horstman uit Losser heeft namelijk een vacature openstaan voor social media. Er is afgelopen week een post op Instagram en Facebook gekomen met een oproep voor wat extra hulp.
Whisky van de lage landen Image
Whisky van de lage landen
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

Iemand gezocht voor social media

Zo staat in het bericht dat het bedrijf wil blijven groeien en vernieuwen ‘ook op social media’. En daarom is de vacature in het leven geroepen. Zo staat in de tekst het volgende:
Ben jij of ken jij iemand die helemaal thuis is in de laatste social media trends? Vind je het leuk om video's, reels en stories voor een lokale distilleerderij maken? Zoek je een toffe bijbaan in het mooie Losser én denk je dat je met Johan overweg kan? Stuur dan je motivatie naar [email protected]!'
Het is onduidelijk om hoeveel uur per week het gaat en of het werk op locatie moet gebeuren of dat er vanuit huis gewerkt kan worden.

Geschiedenis geschreven met oudste whisky

Distilleerderij Horstman, onder leiding van Johan Horstman, zette zich dit jaar goed op de kaart in het whiskylandschap door onverwacht de oudste whisky van Nederland tot op heden te lanceren: Horstman 28 Year Old. Die expressie namen wij onder de loep in een recensie.
Onze conclusie was als volgt:
Het geduld van Distilleerderij Horstman heeft zich uitbetaald in de release van een stukje Nederlandse whiskygeschiedenis, wat voer is voor een goed gesprek onder whiskyliefhebbers. De single malt whisky is een gebalanceerde vloeistof geworden die vanaf het eerste moment verrassend in de neus is en dat gevoel doorzet in een spel tussen verschillende smaken. Hoewel de whisky niet voor liefhebbers van turf of rook is, is het een aanrader voor elke Nederlandse whiskyliefhebber om deze expressie te proeven.
Bekijk in dit overzicht wat we allemaal geschreven hebben over Distilleerderij Horstman.

POPULAIR NIEUWS