Wilde Whisky Dagen zorgen voor korting op diverse whiskyflessen

Nieuws
vrijdag, 24 mei 2024 om 8:00
glenallachie wood collection series
Het is een bekend gegeven: de Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall; dagen waarop godendrank tijdelijk tegen lagere tarieven aangeschaft kunnen worden. Maar wat is er allemaal in de aanbieding?
We houden van aanbiedingen, zo simpel is het. Niet voor niets wordt er vaak gewacht op Black Friday en aanbiedingen voor de feestdagen of bijvoorbeeld de BTW-vrije dagen van MediaMarkt. In de drankwereld wachten mensen soms op de Wilde Whisky Dagen.
Gall & Gall maakt onderscheid tussen acties voor iedereen en Premium-leden. Voor dit artikelen beperken we ons tot de acties voor iedereen. Als onderdeel van de Wilde Whisky Dagen zijn er momenteel 292 acties gaande. Dat zijn er te veel om op te noemen, daarom maken we hieronder een selectie in twee prijsklassen, namelijk van 30 tot 50 euro en 100 euro en meer. Dit zijn een paar tips.

Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall: 30 tot 50 euro

Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall: 100 euro en meer

Wat opvalt is dat de meeste aanbiedingen van boven de 100 euro online al zijn uitverkocht. Het zou kunnen dat er nog wel flessen te koop zijn in de winkels zelf. De Wilde Whisky Dagen zijn geldig tot en met 2 juni. Meer weten? Bekijk dan de officiële website van Gall & Gall.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties