‘Zelfs whisky gestolen bij woninginbraak te Nieuw-Amsterdam’

Nieuws
zondag, 02 juli 2023 om 13:00
red label
Een kop van een nieuwsartikel meldt dat er ‘zelfs’ ergens whisky is gestolen in Nieuw-Amsterdam. Zo vreemd is dat niet, gezien dieven vaak iets buit proberen te maken met een bepaalde waarde. En whisky kan best wel wat waard zijn. Alleen is deze whisky een opvallende keuze…
Afgelopen week was het weer raak en dit keer niet bij onze buren. In Nederland is er whisky gestolen. De kop van een nieuwsartikel van Waterkant luidt als volgt: ‘Geld, sieraden, wapen en zelfs whisky gestolen bij woninginbraak te Nieuw-Amsterdam.’ Een dorp in de gemeente Emmen, in Drenthe .

Wat voor whisky is er gestolen?

In een woning in Nieuw-Amsterdam is deze week op een ochtend ingebroken en daarbij zijn deze bovengenoemde items buit gemaakt. Het wapen betreft een luchtbuks. In totaal is er voor zo’n 72,500 euro aan goederen gestolen. Nu vraag jij je ongetwijfeld af hoeveel de whisky waard was en welke whisky gestolen is.
Dit is opmerkelijk, want het gaat om twee flessen Johnnie Walker Red Label van één liter (dus een wat grotere fles dan de normale grootte). Dat zijn helemaal geen bijzondere flessen en zeker geen flessen die veel geld opleveren! De hoogte van het bedrag zit dan ook in gestolen sieraden.
De vraag is waarom Waterkant specifiek in de kop benoemd heeft waarom er ‘zelfs whisky’ is gestolen, gezien het om Red Label gaat. Al ga ja je misschien wel visualiseren: een dief met een luchtbuks en één liter aan whisky. Ai, geen goed idee. Het is onduidelijk of de dief al in de kraag is gevat.

Leuk Johnnie Walker Red Label nieuws

Voor de mensen die wél wat leuks willen doen met Johnnie Walker Red Label, zoals bijvoorbeeld een paar mooie cocktails maken, weet dan dat Gall & Gall nu een mooie aanbieding heeft. Zoals we gisteren schreven krijg je daar een gratis whiskyglas bij de bestelling van een Johnnie Walker Red Label.
Het betreft hier ook een fles van één centiliter. De prijs is nu 19,99 euro waar Gall & Gall normaal 25,99 euro voor rekent.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS