Zo bestel je de nieuwste Macallan whisky met korting én kun je de expressie gratis proeven

Nieuws
dinsdag, 15 oktober 2024 om 8:00
vibrant oak macallan harmony collection 1
Binnenkort is het zover. Dan verschijnt de nieuwste expressie van The Macallan. De fles draagt de naam The Macallan Harmony Collection IV – Vibrant Oak. Over levendigheid gesproken: jij kan in levende lijve hier alvast een dram van proeven.
Ter viering van nieuwe The Macallan worden er een paar gratis tastings verzorgd bij de speciaalzaak Cane & Grain in Amsterdam. Daar zal door iemand van The Macallan wat verteld worden over deze nieuwe fles whisky, waarna er door liefhebbers geproefd kan worden.
Brulo - Wereldbol - Globe - Globebar - barglobe J. Cartier 45 cm Image
Brulo - Wereldbol - Globe - Globebar - barglobe J. Cartier 45 cm
EUR239
Op voorraad
Koop op bol.

Wanneer vindt deze gratis whiskyproeverij plaats?

De proeverij is sneller dan je denkt, namelijk morgen. Er zijn een paar mogelijkheden om op in te tekenen, namelijk:
  • 16.00-17.00
  • 17.30 – 18.30
  • 19.00 – 20.00 uur (reeds vol)
Mensen die daarna enthousiast zijn geworden kunnen hierna een fles bestellen, waarbij een eenmalige korting plaatsvindt. De fles is dan namelijk te koop voor 189,90 euro, maar vanaf 17 oktober kost hij 195 euro.
Als je bij één van deze tastings aanwezig wilt zijn, kun je je inschrijven via deze pagina. Doe dat alleen als je 18 jaar of ouder bent.

Nu met korting ook online te bestellen

Mocht je geen tijd hebben om naar de proeverij te komen in de winkel in Amsterdam, dan is er de mogelijkheid om de fles ook online in de pre-order te zetten. Tot en met morgen betaal je het (ietsje) goedkopere bedrag van 189,90 euro. Dat kan via deze pagina.

Hoe smaakt de nieuwe Macallan whisky?

Op de website van Cane & Grain wordt het volgende over de fles whisky gezegd:
‘The Macallan Harmony Collection IV - Vibrant Oak is een unieke single malt whisky met een alcoholpercentage van 44,2%. Deze limited edition maakt deel uit van The Macallan's prestigieuze Harmony Collection, waarin natuurlijke materialen en vakmanschap centraal staan. De whisky is zorgvuldig gerijpt in Spaans en Amerikaans eikenhout, wat zorgt voor een rijk en verfijnd smaakprofiel.’
Lees ons sfeerverslag van vorig jaar via deze pagina. En in dit overzicht zie je wat we nog meer over The Macallan hebben geschreven.

POPULAIR NIEUWS