Whisky Madness: knotsgekke whiskykaraffen in de vorm van een wapen!

Rubrieken
zondag, 27 augustus 2023 om 15:00
decanter
Whisky kun je glazen vanuit een fles, maar je kan de godendrank ook vooraf inschenken in een mooie whisky karaf, in het Engels een whisky decanter. In deze Whisky Madness behandelen we paar knotsgekke whiskykaraffen in de vorm van een wapen.

Modern Pistol Whiskey Decanter

Bij Etsy is een Modern Pistol Whisky Decanter verkrijgbaar. De hele karaf heeft de vorm van een pistool. De omschrijving begint ook met de zin ‘Shockeer je gasten.’ Of dat echt gaat gebeuren, is de vraag, want zodra je whisky in de decanter schenkt, ziet een mens meteen dat het geen echt wapen betreft. En dat is maar goed ook. Bij de ‘gun’ krijg je ook twee glazen geleverd waar een kogel in is verwerkt. Het prijskaartje dat hieraan hangt is 92,68 euro.

AK-47

Ben je meer het type machinegeweer, dan heeft bol.com een whiskykaraf te koop die de vorm heeft van een machinegeweer. Het betreft een zogeten AK-47, meer bedoeld dus voor langeafstandsschoten. Of je de whisky nu ook verder weg kunt inschenken, in vergelijking met de eerde genoemde pistool, valt te betwijfelen.
Alle gekheid op een stokje: De AK-47 wordt geleverd met vier glazen (ook hier zit een kogel in verwerkt), een asbak, een bewaarzakje voor whiskystenen en de stenen zelf. Deze set voelt net even iets luxer aan. Het prijskaartje dat hier aan hangt is 99,95 euro.
Whisiskey Whiskey Karaf - AK-47 - Luxe Whisky Karaf Set - 1 L - Decanteer Karaf - Whiskey Set - Incl. 4 Whiskey Stones, 4 Whiskey Glazen & 6 extra accessoires - Peaky Blinders Image
Whisiskey Whiskey Karaf - AK-47 - Luxe Whisky Karaf Set - 1 L - Decanteer Karaf - Whiskey Set - Incl. 4 Whiskey Stones, 4 Whiskey Glazen & 6 extra accessoires - Peaky Blinders
EUR99.95
Op voorraad
Koop op bol.

Blaster Force Gun

Wil je een wapen voor nóg meer afstand? Dan heeft Amazon er één te koop met daarop een vizier. Niet dat dit wat toevoegt, behalve dat je mensen even beter in de gaten kunt houden voordat je gaat schenken misschien? Net als de overige twee karaffen in dit artikel wordt ook de Blaster Gun Force geleverd met vier glazen. Daar zitten geen kogels in verwerkt. Het kostenplaatje: 99,99 euro.
Meer weten over whiskykaraffen? Bekijk dan ook onze top 5 beste decanters.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties