Whisky Madness: Van moonshine ketel tot aan wel hele aparte heupfles

Whisky Madness: Van moonshine ketel tot aan wel hele aparte heupfles

Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Whisky Madness. Deze week gaan we het hebben over een moonshine ketel, een aparte heupfles met sigarettenhouder en een advent kalender.

Moonshine ketel

Laten we beginnen met de moonshine ketel. Want wat nou als je net zoals Johan Horstman lekker thuis wil aanrommelen voordat het échte werk begint? Dan kun je dus een keteltje kopen. Let wel goed op de regels, want zonder vergunning de water of life proberen te maken mag niet volgens de wet. De Stookwinkel heeft allerlei apparatuur te koop. En als je niet gaat stoken en je een groot huis hebt, kun je er altijd nog één als decoratie neerzetten. Zeg eens eerlijk: dit ziet er toch gaaf uit?!

Heupfles met sigarettenhouder

Als tweede hebben we deze week een hele aparte heupfles gevonden. Het is er een van Jack Daniel’s. Aan de achterkant van de heupfles zit een sigarettenhouder. Twee dus voor de prijs van één. Ben jij een roker én whiskydrinker, dan is dit wat voor jou. Of het heel bevorderlijk is voor de gezondheid laten we maar even in het midden. De unieke heupfles is overigens nu in de aanbieding van 26,95 euro voor 23,95 euro.

Vita Dulcis Advent kalender

En dan gaan we door waar het eigenlijk nog een beetje vroeg voor is: een advent kalender. Aan de andere kant is het al bijna augustus en als het augustus is, is het alweer december voordat je het doorhebt. Alle gekheid op een stokje: er zijn advent kalenders te koop met daarin whisky en niet alles is meer verkrijgbaar. Er zullen ongetwijfeld weer nieuwe op de markt worden gebracht dit jaar, maar mocht jij er al eerder één willen hebben, is de Vita Dulcis Advent kalender wel een leuke. Voor 119,95 euro krijg jij namelijk de mogelijkheid om 24 Ierse whiskeys te proberen. En dat is best leuk, toch?

Vergeet niet mee te doen met onze prijsvragen.

Lees meer over:
Whisky Madness

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties