Nederland-Oostenrijk: voetbalvoorspellingen en mooie whisky tips op een rij

Best of
dinsdag, 25 juni 2024 om 7:00
nl oostenrijk whiskyfles
Het is weer tijd voor de volgende speelronde van Nederland tijdens dit EK. Na een gelijkspel (en afgekeurde goal) tegen Frankrijk is zijn de ogen gericht op vanavond zes uur. Want gaan onze Oranje leeuwen doen tegen Oostenrijk. En hoe zit met het onze whisky tips? Lees snel mee wat de Monkeys te zeggen hebben.

Hessel

Oostenrijk heeft me voetballend verbaasd. Ze speelden een goede wedstrijd tegen Polen en wonnen met 1-3. Misschien ken ik het elftal net zo goed als hun whisky's. Ik heb namelijk nog nooit een Oostenrijkse whisky gedronken. Desalniettemin gaat Nederland het winnen op beide fronten. Einduitslag: 2-0 in het voordeel van Oranje.

Daan

Ik heb even moeten googlen, maar er worden inderdaad whisky's in Oostenrijk gemaakt. Geproefd heb ik deze drankjes nog niet eerder. Als voetbal-land was Oostenrijk ook nog niet groots in beeld. Wie weet kan het land ons op beide fronten nog verbazen. Voorlopig blijf ik lekker chauvinistisch en voorspel ik een 2-1 voor de Nederlanders. Jodelahiti! 

Jan-Marc

Ik heb nog nooit een Oostenrijkse whisky gedronken, maar ik heb ook niet het idee dat mijn leven incompleet is zonder. Ik denk dat het een hele leuke open wedstrijd gaat worden, waar doelpunten bij de vleet worden gescoord. 5-3 voor Nederland.

Ilse

Veel verder dan de Oostenrijkse schnaps kom ik niet, maar ik zou wel eens verrast willen worden door een Oostenrijkse whisky!
Over de uitslag kunnen we duidelijk zijn 2-1 voor Nederland natuurlijk. 

Rox

Ik heb nog nooit een dram gedronken uit dit land. Mis ik het? Niet echt denk ik. Sta ik er voor open? Zeker. Om dan meteen een linkje te maken met 'open'. Ik hoop dat jij wij als team een schot op open doel krijgen en onze goal lekker geblokt wordt door ons keepertje. Een uitslag? Hmmm, ik zeg: 3-1 Nederland, maar wél met Weghorst er eerder in.
Qua whisky zeg ik voor deze match Horstman Blauw, een prima dram om thuis op de bank te drinken en het heeft ook een kleur die in onze vlag zit, niet onbelangrijk. 
Lees hier wat we nog meer over het EK 2024 hebben geschreven.

Poll

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties