Winnaar bekend van de Jan Beek whisky glazen

Rubrieken
zaterdag, 01 april 2023 om 17:00
jan beek
Opgelet, we gaan de winnaar bekend maken van de Jan Beek prijsvraag. Sinds 4 maart maakten jullie kans op zes te gekke Beek whiskyglazen samen met een leuk whisky-receptenboekje. Er kan er maar één de winnaar zijn.
In maart hadden we een tof interview met Jan Beek van Beek Spirits. Dat interview kun je hier teruglezen. Inmiddels bestaat Beek Spirits vijf jaar en is zijn nieuwe whisky een feit: de Millstone 2017 Peated Moscatel.

Wat moest je doen om te winnen?

Om kans te maken op zes Beek glazen met daarop de naam Beek en een whisky-receptenboekje moest je naar het interview gaan met Beek en de volgende twee opdrachten uitvoeren:
Lees het interview met Beek Spirits goed door en beantwoord de volgende vraag:
·        Wat pikte Jan Beek stiekem van Van Wees?
·        Reageer op nog één ander artikel hier op Whisky Monkeys
Jullie konden de rest van de maart meedoen. Bedankt daarvoor!

Wie heeft er gewonnen?

Omdat het maar één prijs betreft, kan het ook maar één winnaar zijn. Sommige mensen hadden slechts de helft van de opdracht gedaan, dus wel de vraag beantwoord, maar niet op nog een ander artikel gereageerd. Daarmee vallen een paar inzendingen af. Degene die dit keer gewonnen heeft is de volgende user: Ben. Van harte gefeliciteerd!
Stuur ons graag een mailtje met je adres naar [email protected] en anders nemen wij in de loop der tijd even contact op met jou om dit na te vragen. Het goede antwoord was overigens: een stukje van zijn pand.

Hoe zit het met de Wolfburn prijsvraag?

Ondertussen is de prijsvraag van Wolfburn ook afgelopen. Deze winnaar maken we morgen bekend, zodat we een spreiding hebben van de winnaars.

Meer prijsvragen

Tevens loopt er momenteel nog een prijsvraag in samenwerking met Monk Whisky en om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ook deze maand gaan we weer leuke dingen weggeven! Dus houd Whisky Monkeys in de gaten en bedankt voor jullie tijd en aandacht!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties